Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Edmundu Novicki

"Pa pāris kausiem" viesos Sportacentrs.com futbola apskatnieks Edmunds Novickis. Tiek runāts par to, kā mainījies Latvijas futbols kopš Edmunds viesojās raidījumā pēdējo reizi. Tāpat tiek skartas tādas tēmas kā Latvijas izlase, Virslīga, jauniešu sistēma un ne tikai.



, 2024-05-06 19:04, pirms 2 nedēļām
Noskatījos no sākuma līdz beigām.Malači,bet ar vienu piezīmi.Tā runāšana nedaudz par garu,priekš manis kā skatītājam un klausītājam.Es saprotu,būtu es pie alus glazes varētu runāt vēl ilgākCitādi viss OK vienīgi,kā skatos,Liepājas FK fenomens tā īsti nav izprotams pat jums,tik tuvu Latvijas futbolā esošiem,jeb varbūt,kaut kas tā arī palika nepateikts.
, 2024-05-06 23:04, pirms 2 nedēļām
alguns rakstīja: Noskatījos no sākuma līdz beigām.Malači,bet ar vienu piezīmi.Tā runāšana nedaudz par garu,priekš manis kā skatītājam un klausītājam.Es saprotu,būtu es pie alus glazes varētu runāt vēl ilgākCitādi viss OK vienīgi,kā skatos,Liepājas FK fenomens tā īsti nav izprotams pat jums,tik tuvu Latvijas futbolā esošiem,jeb varbūt,kaut kas tā arī palika nepateikts.
sadali pa daļām 30 min vienu dienu, 30 nakamajā, utt
, 2024-05-07 12:19, pirms 2 nedēļām
Vienu es nesapratu, kāpēc visiem būtu jāpatīk futbols? Tāpee ka citur eiropā, dienvidamerīkā patīk? Tāpee, ka jums patīk? Nu un :p patikšana nav objektīva patiesība kuru esat atraduši
, 2024-05-07 15:14, pirms 2 nedēļām
fall in love rakstīja: Vienu es nesapratu, kāpēc visiem būtu jāpatīk futbols? Tāpee ka citur eiropā, dienvidamerīkā patīk? Tāpee, ka jums patīk? Nu un :p patikšana nav objektīva patiesība kuru esat atraduši
Visur, arī Latvijā, bērni pagalmos spēlē futeni. Nepazīstu gandrīz nevienu, kurš bērnībā nebūtu spēlējis, lai gan uzaugu vietā, kur populārākie sporta veidi bija volejbols un slēpošana/biatlons. Nav neviena cita sporta veida, kuru visos pasaules nostūros universāli jau no bērna kājas cilvēki mīlētu. Tikai Latvijā turpinās stigmas par futbolu, tāpēc daudzi pieaugot kā aitas iet līdzi heitam. Lai gan es arī nepiekrītu, ka visiem būtu jāpatīk futbolam, bet tai kopējai latviešu attieksmei pret futbolu ir jāmainās. Tas tomēr ir un paliks pieejamākais sporta veids, ne velti tur visvairāk bērnu arī trenējas.
, 2024-05-07 21:35, pirms 2 nedēļām
BenSimmonsBall rakstīja: Visur, arī Latvijā, bērni pagalmos spēlē futeni. Nepazīstu gandrīz nevienu, kurš bērnībā nebūtu spēlējis, lai gan uzaugu vietā, kur populārākie sporta veidi bija volejbols un slēpošana/biatlons. Nav neviena cita sporta veida, kuru visos pasaules nostūros universāli jau no bērna kājas cilvēki mīlētu. Tikai Latvijā turpinās stigmas par futbolu, tāpēc daudzi pieaugot kā aitas iet līdzi heitam. Lai gan es arī nepiekrītu, ka visiem būtu jāpatīk futbolam, bet tai kopējai latviešu attieksmei pret futbolu ir jāmainās. Tas tomēr ir un paliks pieejamākais sporta veids, ne velti tur visvairāk bērnu arī trenējas.
Mēs notiekti būsim vienu paaudzi vecāki, tā bija, bet tagad cik es eju garām, vismaz pagalmu laukumos ir nāves klusums. Pa lielam viss ko es gribēju pateikt patikšana nav objektīvs lielums, kur viņiem varētu būt taisnība. LV dominē daudz un dažādi sporta veidi (ieskaitot reni, jūs heiteri) un es teiktu tas ir pluss nevis mīnus.
1

Klausītava | Devītnieks: Sandis Ozoliņš. Stenlija kausa dzīves skola, Šreka asaras

Hokeja podkāsts Devītnieks – jaunākajā epizodē saruna ar Sandi Ozoliņu, pirmo latvieti, kurš izcinījis Stenlija kausu. Par Kolorādo "Avalanche" ģenerālmenedžera sniegto dzīves skolu. Par NHL skauta darbu un spēlētāju mazajām izredzēm izsisties. Par asarām pie "Šreka" un aģenta nepateicīgo ikdienu. Un pirmo reizi makdonaldā.Paldies par atbalstu EHR, Balcia apdrošināšana, Venden, Onelife.lv

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar futbola aģentu Patriku Ancānu

"Pa pāris kausiem" viesos šoreiz futbola aģents - Patriks Ancāns. Par aģenta darbu, jaunajiem futbolistiem, akadēmijām, Āfrikas pieredzi un citām tēmām.

Klausītava | "OffSide": Eiropas TOP līgu ātrākais apskats

Piedāvājam "Synottip" podkāsta "OffSide" šīs nedēļas epizodi. Par aktuālo Eiropas futbolā 20 minūšu laikā.