Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Freibergs: ''Šodien gaidīju no trīs pirmajiem pretiniekiem spēcīgāko''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Freibergs: ''Šodien gaidīju no trīs pirmajiem pretiniekiem spēcīgāko''
Ralfs Freibergs. Foto: LHF

LETA. Latvijas vīriešu hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs sagaidīja, ka no Latvijas pirmajām trīs pretiniecēm pasaules čempionātā Kazahstāna būs spēcīgākā, pēc spēles sarunā ar žurnālistiem atklāja Freibergs.

Jau ziņots, ka otrdien Ostravā Latvijas hokejisti pasaules čempionāta trešajā mačā ar 2:0 pārspēja Kazahstānu.

"Skatītājiem foršs mačs, bet man un treneriem ne pārāk foršs," teica Freibergs.

"Noraidījumi ir vienmēr, bet iesākām ļoti labi. Tiešām patika, kā mēs iesākām, kā būtu jāspēlē, bet tas turpinājums, kad ir hokejs uz abām pusēm, nav tas, ko mēs gribam spēlēt," turpinājuma hokejists.

Aizsargs izcēla, ka no pirmajiem trijiem pretiniekiem pasaules čempionātā viņš domājis, ka Kazahstāna būs spēcīgākā.

"Šodien es gaidīju no trīs pretiniekiem spēcīgāko, redzot kā viņi trenējas. Spēli arī redzēju. Kad iesildījāmies, likās, ka būs spēcīgi pretinieki, bet tagad likās, ka vājākā komanda, kad spēlējām," piebilda hokejists.

Liela daļa spēles pagāja abām komandām veicot ātrus uzbrukumus, nepavadot pārāk daudz laika pie pretinieku vārtiem. Freibergs skaidroja, ka ne visiem spēlētājiem patīk šāda veida hokejs.

"Citam liekas jocīgi, bet palasot, ko čehi raksta par mūsu hokeju, viņiem patīk skatīties mūsu hokeju. Esam visinteresantākā komanda turnīrā," norādīja spēlētājs.

Pēc tam 15.maijā Latvija tiksies ar Vāciju, 18.maijā - ar Zviedriju, 19.maijā - ar Slovākiju, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
SPORTLAND faktu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2024-05-14 22:03, pirms 2 nedēļām
Freibergs malacis, bet izkrītot Balinskim un Rubīnam, mūsu aizsatdzība diezgan šķidra izskatās, vēl uzslavas Jakam un Čukstem, Zīle vēl tā, Cibuļskis vairs baigos sūdus nevāra kā jaunībā, bet lietderība uzbrukumā spēlē zema, nepiespiestas kļūdas daudz, Komuls nepārliecina abos laukumā galos, par Mamčinu, nesaprotu kā jau 3 reizi uz čempi ticis..

     [+] [-]

, 2024-05-15 01:24, pirms 2 nedēļām
timurietis rakstīja: Freibergs malacis, bet izkrītot Balinskim un Rubīnam, mūsu aizsatdzība diezgan šķidra izskatās, vēl uzslavas Jakam un Čukstem, Zīle vēl tā, Cibuļskis vairs baigos sūdus nevāra kā jaunībā, bet lietderība uzbrukumā spēlē zema, nepiespiestas kļūdas daudz, Komuls nepārliecina abos laukumā galos, par Mamčinu, nesaprotu kā jau 3 reizi uz čempi ticis..
Vakar kā reize Čukstem daudz kļūdu, arī Mamčics ne visai, bet Komuls jau pārliecinoši spēlēja. Par Freibergu un Jaku jautājumu nav. Arī Cibuļskis pret kazahiem bija ok.