Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Valins: "Mēs paveicām kaut ko labu"

Valins: "Mēs paveicām kaut ko labu"
Rihards Valins
Foto: AP

Pēc pasaules čempionāta hokejā "bronzas spēles", kurā ar 4:2 Zviedrija pieveica ASV, īsus komentārus sniedza abu komandu galveno treneri, kā arī Zviedrijas valstsvienības uzbrucējs Rihards Valins.

"Mēs patiesi esam priecīgi par šo uzvaru pēc tam, kad divus gadus pēc kārtas zaudējām "bronzas spēlē". Es arī bija daļa no iepriekšējo gadu komandām. Tas, kā turnīrs šogad noslēdzās Zviedrijai, parāda, ka mēs šeit paveicām kaut ko labu," pēc spēles sacīja zviedru uzbrucējs Rihards Valins, kurš šajā čempionātā guva vienus vārtus.

"Šādas spēles ir savādi spēlēt, jo ir par ko cīnīties, taču no otras puses – mēs neesam finālā. Šodien visu varēja mainīt viens vārtu guvums. Mūs izglāba mūsu labā spēle skaitliskajā vairākumā," piebilda Valins.

Komandas galvenais treneris Bengts Ake Gustavsons atzina: "Mēs spēlējām pret komandu ar interesantu spēles stilu, taču mēs ļoti labi darbojāmies vairākumā un tā bija galvenā atšķirība starp abām valstsvienībām."

ASV izlases galvenais treneris Rons Vilsons bija lakonisks, atzīstot, ka ceturtā vieta nav tā, kura sniegtu gandarījumu: "Mūsu komanda spēlēja ar sirdi un bija pelnījusi labāku likteni šajā turnīrā."

Izmantotie resursi:
iihf.com


, 2009-05-10 21:52, pirms 15 gadiem
Cerēju uz ASV uzvaru, bet apsveicu SWE!
, 2009-05-10 22:39, pirms 15 gadiem
turpinot virsraxtu - ...juus to izdarijaat 2x shaja chempii
, 2009-05-10 23:04, pirms 15 gadiem
Man jau liekas, viņš ir Rikards Vallins
, 2009-05-11 08:11, pirms 15 gadiem
Es par ASV
Bet lai nu jau priecājas.
, 2009-05-11 08:12, pirms 15 gadiem
Ā un starp citu tagad sanāk ka esam vinējuši pašus bronzas medaļas ieguvējus.
Vot varenie.
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
76

Znaroks izlasi trenēs arī turpmāk

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans atklājis, ka panākta konceptuāla vienošanās ar Oļegu Znaroku par Latvijas valstsvienības galvenā trenera darba turpināšanu, vēsta laikraksts "Diena".
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
38

eSports.lv vērtē Latvijas hokeja izlasi

Pēc veiksmīgi aizvadītā pasaules hokeja čempionāta Šveicē, kurā Latvijas valstsvienība izcīnīja augsto septīto vietu, mūsējiem prēmijas vēl nav izdalītas. Tikmēr portāls eSports.lv pasteidzies "izlikt atzīmes" katram mūsu hokejistam, ar ko arī piedāvājam iepazīties.
Martins Senluī demonstrē savu tehniku
Foto: AP
32

Kanādieši - izcilnieki statistikas rādītājos

Vakar vēlu vakarā noslēdzās 2009. gada pasaules čempionāts hokejā. Par čempioniem kļuva Krievijas izlases hokejisti, savukārt Latvijas valstsvienība izcīnīja cienīgo 7. vietu. Pienācis laiks atskatīties uz turnīra statistikas rādītājiem.