Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Halaks: "Veiksme bija Somijas pusē"

Jānis Celmiņš

Halaks: "Veiksme bija Somijas pusē"
Peka Rinne
Foto: AP

Šodien pasaules čempionāta F grupas spēlē Somijas izlases, pateicoties Sami Kapanena vārtiem pagarinājumā, pārspēja Slovākijas izlasi ar 2:1. "Šovakar neaizvadījām savu labāko spēli," pēc minimālās uzvaras atzina Somijas izlases vārtsargs Peka Rinne. Viņa oponents otros vārtos Jaroslavs Halaks sūkstījās par veiksmes trūkumu.

"Šovakar neaizvadījām savu labāko spēli, patīkami, ka izdevās uzvarēt, bet mums bija problēma," atzina Somijas izlases vārtsargs Peka Rinne.

Slovākijas izlases vārtsargs Jaroslavs Halaks sūkstījās par veiksmes trūkumu. "Mums bija labas izredzes izvirzīties vadībā otrajā periodā, taču nespējām tās izmantot. Hokejā nereti uzvar komanda, kurai vairāk veicas, mūs šovakar veiksme nepavadīja - pagarinājumā paveicās viņiem, mums ne."

Izmantotie resursi:
iihf.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-02 00:48, pirms 15 gadiem
Vienmēr nevar veikties

  +2 [+] [-]

, 2009-05-02 00:50, pirms 15 gadiem
Kas te šovakar ir ar tiem rakstiem? Viena putra! Virsrakstā veiksme bija Slovākijas pusē, bet rakstā pavisam kas cits! Autor, jums vakar laikam bankets ienācās?

  +1 [+] [-]

, 2009-05-02 00:51, pirms 15 gadiem
njā interesants bija šis virsraksts! jau 2v pēc kārtas

  +1 [+] [-]

, 2009-05-02 01:36, pirms 15 gadiem
nu gan tv6 notizlojās! pēc asv-fra spēles tv6 rādīja somu - slovāku spēli, bet atkārtojumu! viss ok! pirmais periods beidzas, sākas tās debīlās reklāmas, no kurām jau slikti metas, nevairāk kā 7 reklāmas griež uz riņķi! pieciest tās kaut kā varēja, un nu domāju, rādīs 2. periodu! a ko šie parāda? pusperiods jau nospēlēs! sāka rāīt no 10.minūtes! visu spēles prieku izbojāja! nelieši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja