Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Krups: "Dāņi spēlēja gudri"

Krups: "Dāņi spēlēja gudri"
Vācijas izlases treneris Ūve Krups
Foto: ITAR-TASS

"Šī bija ļoti svarīga uzvara. Esam labi iesākuši cīņu par vietas saglabāšanu Elites divīzijā," pēc uzvaras (3:1) pār Vācijas izlasi pasaules čempionāta G grupā teica Dānijas hokeja izlases kapteinis Jespers Damgards.

Šodien pasaules hokeja čempionātā sākusies cīņa par palikšanu Elitē. Jau ziņojām, ka Dānijas valstsvienība ar 3:1 uzvarēja Vāciju, sperot pirmo soli vietas saglabāšanas virzienā.

"Šī bija ļoti svarīga uzvara. Esam labi iesākuši cīņu par vietas saglabāšanu Elites divīzijā, īpaši labi šodien nospēlējām aizsardzībā. Mēs esam aizvadījuši labas spēles arī iepriekš, taču daži muļķīgi zaudēti vārti visu sagrāva. Mēs zinājām, ka protam spēlēt un to šovakar arī parādījām," pēc uzvaras teica Dānijas hokeja izlases kapteinis Jespers Damgards.

"Lieliski nospēlēja mūsu vārtsargs. Šis viņam nav tas pats veiksmīgākais turnīrs, bet šodien Patriks pierādīja, ka ir lielisks vārtsargs," savu vārtsargu slavēja Dānijas izlases galvenais treneris Pērs Bekmans.

"Viņi spēlēja gudri – labi cīnījās divcīņās un realizēja visus savus labākos momentus gūt vārtus," Dānijas izlasi slavēja Vācijas izlases galvenais treneris Uve Krups.

Pēc otrās spēles cīņā par palikšanu Elites divīzijā, kurā Austrijas izlase ar 6:0 sagrāva Ungārijas valstsvienību komentāru sniedza Austrijas izlases uzbrucējs Olivers Zecingers. "Pirmajā periodā ungāri spēlēja labi, bet spēles turpinājumā mēs bijām krietni pārāki. Šī spēle no visām iepriekšējām atšķīrās ar to, ka mēs pirmie guvām vārtus. Iepriekš mums visu laiku nācās atspēlēties," skaidroja Zecingers.

Izmantotie resursi:
iihf.com


, 2009-05-01 20:58, pirms 15 gadiem
Kāds treneris - tāda komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-01 21:01, pirms 15 gadiem
nja vaacijai kaa pa amerikaanju kalninjiem pedejos gados - bet nu no otras puses ljoti patikami ka aug konkurence starp valstu izlaseem - protams vel taalu lidz limenim kad drosas var but tikai teiksim top4 komandas bet visas paareejaas nevar zinat vai tiks lidz 1/4 finaaliem vai ciiniisies par paliksanu, bet nu virzaas uz to - taadu norveegiju, franciju un pat daaniju vel pirms daziem gadiem tacu neviens iipasi nenjeema veeraa - tagad franci ieliek klokji vaaciesiem... un atgadinasu runa ir par hokeju nevis futbolu
, 2009-05-01 21:02, pirms 15 gadiem
Vienkārši Dāņi cīnās par to lai neizkristu,tur arī atšķirība.
, 2009-05-01 21:02, pirms 15 gadiem
Ūvem alu, Ūvem alu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-01 21:40, pirms 15 gadiem
Un mēs vāciešiem pārbaudes spēlēs zaudējām
, 2009-05-01 21:44, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Un mēs vāciešiem pārbaudes spēlēs zaudējām
Tas bija Znaroka māsterplāna daļa.
, 2009-05-01 21:52, pirms 15 gadiem
Lai njem to Zaagu (vai ka tur ivnju) atpakal, vina laikaa Vacija bija bieds jebkuram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-01 22:25, pirms 15 gadiem
Vācija šogad pieļāva tieši tādu pašu kļūdu ,kā Latvija iepriekšējos gados ,labāko formu sasniedzot pārbaudes spēlēs ,un lūk arī rezultāts
, 2009-05-01 22:29, pirms 15 gadiem
leshyj25 rakstīja: USA : FRA pec pirma puslaika 2 : 0 bet ta metienu attieciba 22 : 2
Nu, futbolists...
, 2009-05-01 22:34, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: nja vaacijai kaa pa amerikaanju kalninjiem pedejos gados - bet nu no otras puses ljoti patikami ka aug konkurence starp valstu izlaseem - protams vel taalu lidz limenim kad drosas var but tikai teiksim top4 komandas bet visas paareejaas nevar zinat vai tiks lidz 1/4 finaaliem vai ciiniisies par paliksanu, bet nu virzaas uz to - taadu norveegiju, franciju un pat daaniju vel pirms daziem gadiem tacu neviens iipasi nenjeema veeraa - tagad franci ieliek klokji vaaciesiem... un atgadinasu runa ir par hokeju nevis futbolu
Kuras tad ir TOP 4 komandas šogad samocītā Zviedrija ,apsīkušie čehi ar Jagru priekšgalā,varbūt USA,neprognozējamā Krievija,KANĀDA ar savu iedomību,vienu vārdu sakot izteikta līdera nav,ir izlīdzinājies hokeja līmenis,kas protams visvairāk priecē skatītāju,kas spēli uztver kā izrādi ar neparedzamām beigām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
76

Znaroks izlasi trenēs arī turpmāk

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans atklājis, ka panākta konceptuāla vienošanās ar Oļegu Znaroku par Latvijas valstsvienības galvenā trenera darba turpināšanu, vēsta laikraksts "Diena".
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
38

eSports.lv vērtē Latvijas hokeja izlasi

Pēc veiksmīgi aizvadītā pasaules hokeja čempionāta Šveicē, kurā Latvijas valstsvienība izcīnīja augsto septīto vietu, mūsējiem prēmijas vēl nav izdalītas. Tikmēr portāls eSports.lv pasteidzies "izlikt atzīmes" katram mūsu hokejistam, ar ko arī piedāvājam iepazīties.
Martins Senluī demonstrē savu tehniku
Foto: AP
32

Kanādieši - izcilnieki statistikas rādītājos

Vakar vēlu vakarā noslēdzās 2009. gada pasaules čempionāts hokejā. Par čempioniem kļuva Krievijas izlases hokejisti, savukārt Latvijas valstsvienība izcīnīja cienīgo 7. vietu. Pienācis laiks atskatīties uz turnīra statistikas rādītājiem.