Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: "Sports Tuvplānā": U18 izlases emocijas pēc zaudējuma un Tarvidas olimpiskās cerības

Sporta ziņu un sarunu raidījumā "Sports Tuvplānā" šoreiz uz sarunu bija aicināts Renārs Freibergs, Latvijas U18 hokeja izlases menedžeris, kuram gan saruna notika nepatīkamā brīdī - uzreiz pēc Latvijas izlases zaudējuma Baltkrievijai Teksasā notiekošajā pasaules čempionātā. Savukārt LBL pusfinālu sakarā savu viedokli piedāvāja BK "Ventspils" līderis Māris Gulbis, novērtējot sēriju pret "Ogri", bet raidījuma noslēdzošajā daļā tiek piedāvāta intervija ar vienu no Latvijas olimpiskajām cerībām Inesi Tarvidu, taekvondo cīkstoni, kura gan pati uzsver, ka olimpiskajām spēlēm vispirms vēl jākvalificējas. "Sports Tuvplānā" pieejams "Sportacentrs.com TV" kanālā otrdienu un piektdienu vakaros.

, 2021-05-01 01:15, pirms 3 gadiem
Spelētajiem pret Kanādu gan jau pateica, ka nospēlesiet lieliski ir cerība ka Gudļevskim tikt uz Kanadu bez iemaksām kopējā katlā. Pārējās spēles neskaitās. 😊
Latvijas hokeja izlase. Foto: IIHF
12

Biļetes uz hokeja olimpisko kvalifikāciju sāks tirgot 10. jūnijā

Latvijas Hokeja federācija informē, ka biļetes uz 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru hokejā, kas notiks Rīgā, tiks sāktas tirgot pirmdien, 10. jūnijā. Cenas būs no septiņiem līdz 41 eiro.
Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns
39

Latvijas izlase nākamajā pasaules čempionātā spēlēs Stokholmas grupā

Svētdien noslēdzās 2024. gada pasaules čempionāts hokejā, kas norisinājās Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Nākamo turnīru uzņems Zviedrija un Dānija, un šodien IIHF apstiprinājusi, ka Latvijas valstsvienība spēlēs Stokholmas apakšgrupā.
Latvijas hokeja izlase. Foto: IIHF
10

Saeimas spīkere uzdevusi noskaidrot par kļūdu saistībā ar Latvijas izlases atgriešanos

Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa lūgusi noskaidrot par komunikācijas kļūdu saistībā ar Latvijas hokeja izlases atgriešanās un sagaidīšanas organizēšanu. Par to šovakar tika vēstīts LTV1 raidījumā "Šodienas jautājums".