Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"MVD" papildlaikā zaudē čempioniem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"MVD" papildlaikā zaudē čempioniem
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Otro zaudējumu Kontinentālās Hokeja līgas otrajā sezonā piedzīvojusi Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Balašihas ''MVD'', kas viesos ar 0:1 papildlaikā piekāpās čempionei Kazaņas ''AK Bars''.

Spēlē Kazaņā čempioniem bija liels pārsvars, bet ''MVD'' sparīgi turējās pretī, bieži ''AK Bars'' apturot tikai ar noteikumu pārkāpumiem (kopumā septiņi mazie noraidījumi visā spēlē). Znaroka un Vītoliņa vadītā komanda spēja nosargāt savus vārtus neieņemtus visu pamatlaiku, bet kapitulēja papildlaika otrajā minūtē, kad Kazaņai uzvaras vārtus guva Iļja Ņikuļins. Šis ''MVD'' ir otrais zaudējums divos mačos, taču, atšķirībā no pirmā zaudējuma (3:5) pret Toljati ''Lada'', šoreiz ''miliči'' iegūs vienu punktu.

Citā spēlē divas komandas, kas slavenas ar labu aizsardzību, izspēlēja ļoti rezultatīvu spēli – Jaroslavļas ''Lokomotiv'' izbraukumā ar 5:4 apspēlēja ''Lada''. Interesanti, ka otrajā periodā notika pamatīga ''uguņošana'', jo abas komandas kopā guva septiņus vārtus. Divi vārti uzvarētāju rindās Zbinekam Irglam, kurš guva arī uzvaras vārtus.

Visbeidzot Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' savā arēnā ar 2:4 atzina Maskavas ''Spartak'' pārākumu. Šeit viss bija skaidrs jau otrā perioda vidū, kad maskaviešiem bija izdevies iegūt 3:0 pārsvaru.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 20:14, pirms 15 gadiem
malači,ka tā vismaz noturējās,nekā,kas(pārbaudes spēļu čempioni) tepat jau pēc pirmā kāš bezcerīgi

  -1 [+] [-]

, 2009-09-14 20:15, pirms 15 gadiem
vismaz cienīgi. ne tā kā RD tagad

  +7 [+] [-]

, 2009-09-14 20:28, pirms 15 gadiem
Smagi kāšmam!! Zato Mēs esam pārbaudes čempioni!!

     [+] [-]

, 2009-09-14 21:16, pirms 15 gadiem
Ja RD naku preti Bars tad spele butu vienada
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja