Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Bija uzdevums spēlēt pacietīgi"

Jānis Celmiņš

Dārziņš: "Bija uzdevums spēlēt pacietīgi"
Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

“Zinājām, ka spēle būs ļoti grūta. Spēlēt ar ”Ladu” nekad nav viegli. Galvenais uzdevums bija spēlēt pacietīgi,” pēc uzvaras pār Toljati “Lada” komandu (4:1) atzina Rīgas “Dinamo” komandas uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Jau ziņojām, ka vakar kārtējā KHL regulārā čempionāta spēlē pie uzvaras tika Rigas "Dinamo" komanda, kura joprojām turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs un vakar apspēlēja Toljati "Lada" vienību.

Pēc spēles Lauris Dārziņš atzina, ka komandai ir izdevies izpildīt spēles plānu. “Zinājām, ka spēle būs ļoti grūta. Spēlēt ar ”Ladu” nekad nav viegli. Jau pagājušajā sezonā pret viņiem neklājās viegli un arī pirmajā spēlē šosezon zaudējām. Bija jābūt gataviem uz to, ka pēc diviem spēles periodiem rezultāts varēja būt arī nulle pret nulli. “Lada” ir tāda komanda, kas spiežās apkārt saviem vārtiem un labas epizodes ļauj izveidot ļoti reti, spēlējot no aizsardzības. Galvenais uzdevums bija spēlēt pacietīgi un uzskatu, ka mums tas izdevās. Ja izdodas izpildīt spēles plānu, spēli vienmēr var uzskatīt par veiksmīgu.”

Lauris Dārziņš saskatīja ari pozitīvus aspektus faktā, ka jau decembra vidū, kad pārējās komandas atpūtīsies lielākajai daļai “Dinamo” hokejistu būs jāspēlē izlasē un nepiekrita komandas biedram Rodrigo Laviņam, kurš atzina, ka pārbaudes spēles izlases sastāvā dinamiešiem nebūs pārāk lietderīgas ( Laviņš: "Tiesneši pieļāva rupju spēli" ). “Noteikti ir arī pozitīvi aspekti. Pirms Olimpiskajām spēlēm pārbaudes spēles mums būs ļoti maz, vai arī nebūs vispār. Nedomāju, ka tas ir slikti. Tāpat atbrauks čaļi, kuri nespēlē “Dinamo” un, lai nedaudz pamainītu vidi, redzētu jaunas sejas, domāju, ka mums tas nenāks par sliktu. Parasti pēc pauzēm pirmā spēle nekad nav viegla un ir labi, ka treniņu un spēļu grafiks arī KHL pārtraukumā mums ieverojami nemainīsies.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-12-12 11:13, pirms 14 gadiem
Jautājums autoram- vai tiešām RD spēlētāju pēcspēles komentārus un viedokļus nevar apkopot vienā rakstā?

M. Rēdlihs: "Abas komandas rādīja saturīgu...

Laviņš: "Tiesneši pieļāva rupju spēli"

Spriežot pēc rakstu tapšanas dinamikas, uz vakara pusi ir cerības sagaidīt arī Ankipāna un Sorokina domas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-12 11:55, pirms 14 gadiem
viņiem abiem ir sava taisnība, gan rodžeram gan laurim.

un viņus abus var saprast, taču es uzskatu ka pārbaudes spēles pret dāņiem dinamiešiem ir pilnīgi liekas, ne tāds pretinieks OS būs, ne tuvu pat, ne spēles kvalitātes, ne tehniskā izpildījumā, nekā, tikpat labi varēja pārbaudes spēli ar liepājas metalurgu uzkmaukt.

pārbaudes spēle bija jāorganizē pret kādu stipru klubu tad, ja nespēj normālu izlasi savākt, bet ļipmans jau nato ir ļipmans.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-12-12 12:23, pirms 14 gadiem
Sportacentr!
Kur ir vakardienas spēļu video??? Tiešām gribas redzēt

  +3 [+] [-]

, 2009-12-12 12:25, pirms 14 gadiem
Uz so bridi vissvairak speletajus var izveteties Znaroks tiesi aizsargu pozicija.
Mums ir 7 dinamo aizsargi neieskaitot OZO, jo vins vai speles Latvijas izlase vai ne vel nav zinams
Tad mums ir 1 stabils NHL aizsargs un 1 aizsargs kurs jau sak iekartoties NHL uz ilgaku laiku. Tad vel viens no AHL loti labs aizsargs
Tad vel Vacija Rekis un Vel Jerofejevs no KHL
TATAD LAVINU VAR ATSTAT AIZ BORTA

  +1 [+] [-]

, 2009-12-12 12:29, pirms 14 gadiem
A un es vel Pujacu aizmirsu

Ceru ka sastavs aizsargiem bus sads

OZO, Skrastins, Bartulis, Kulda, Galvins, abi Redlihi un 8 nevaru izlemt
Ja LAtvija brauks ar 8 aizsargiem Un ja Znarokam bus tada pati izvele ka man, tad uz pedejo vietu konkores ja nemaldos 6 aizsargi
ES LAVINA VIETA PACENSTOS JA GRIB SPELET SAVA PEDEJA OS

     [+] [-]

, 2009-12-12 12:35, pirms 14 gadiem
Nu ja jau Rodis grib atpūsies vai viņam "nebūs motivācijas", tad domāju neviens viņam neliek spēlēt tajās pārbaudes spēlēs ar dāņiem.... motivācijai spēlēt ir jābūt vienmēr! Tik hvz vai ta viņš ir jāņem arī uz OS... ar aizsargu komplektāciju mums īpašu problēmu (vismaz pagaidām) nav....

  +3 [+] [-]

, 2009-12-12 12:38, pirms 14 gadiem
Sportacentrs malači, vispirms publicē "slinkā" Laviņa komentārus, tad "čaklā" Dārziņa. Tagad bērnudārzam iemesls ņemties, ka redz kāds viens iedomīgs, slinks un skaitīt kad un kuram pienākas atvaļinājums. Ne vienmēr atpūsties nozīmē kaut ko sliktu, jo īpaši sportā nereti tas ir pat ļoti vajadzīgs. Nevajag no Laviņa teksta te izvilkt, ka džeks jau bija sataisījies pa bāriem staigāt, bet tagad jāsvīst izlases treniņos. Laviņš nekad nav vairījies no izlases. Tāpat skaidrs, ka ne jau šī spēle pret Dāņiem ko noteiks, varbūt kādam jaunajam, bet pārējos tas pats Znaroks ļoti labi redz KHL, kaujas apstākļos, ne vienā spēlē pret ne to spēcīgāko izlasi, kur tāpat daļa "negrauzīs ledu", tā tas ir bijis ne vienā vien PS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-12 12:49, pirms 14 gadiem
Man nav jabore es teicu ka es velos.
Un ka vins nebus nav zinams 100%
Lai gan Likmans teica ka vins dosot OZO atputu olimpjade, bet PC vins lugsot vinu palidzet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-12 12:58, pirms 14 gadiem
Katrā ziņā mums būs stipra izlase uz PČ un OS, Štāls tikko izdarījis kārtējo rezultatīvo piespēli IHL

  +1 [+] [-]

, 2009-12-12 13:03, pirms 14 gadiem
kur video vakardienas un studija arī????

  +2 [+] [-]

, 2009-12-12 15:01, pirms 14 gadiem
Dārziņš vienmēr nosvērts ar lielu cīņassparu un profesionālu skatījumu, ļoti tehnisks.. Ir sanācis ar viņu parunāt arī dzīvē viņam atpūšpties.. Manuprāt, LV izlases kapteinis nākotnē!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-12-12 15:48, pirms 14 gadiem
daarzijsh ir forshs dzheks, lai tik vinjam vairaak ripu lido vaartos!

     [+] [-]

, 2009-12-13 09:24, pirms 14 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Nu lūk Rodžer.. ir ari džeki kas grib kapaaties par vietu OS komandā ne tikai atpusties... tas ir taapat ka ar parastiem darba ļaudīm.. atvaļinajums ir reizi gadaa vienu mēnesi, neshaubos ka arii jums taa ir.. un tas noziimee tikai to ka parejos meneshos ir jaarukaa... nav jau taa ka jums 366 dienas gadaa ir tikai hokejs.. tapat ir ari brivais laiks kas tiek veltits kam citam..
Nu du'levskis ja negriba speeleet OS tad lai nespeelee vispaar cik nav uz vinu sirdsapzinu burku,lai baltezeraa tiira ielas labaak