Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerofejevam zaudējums, Znaroks un Co uzvar Pujacu

Jānis Pārums

Jerofejevam zaudējums, Znaroks un Co uzvar Pujacu
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja aizsarga Aleksandra Jerofejeva klubs Novokuzņeckas "Metallurg", savukārt treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Balašihas "MVD" tika pie panākuma.

"Metallurg" savā laukumā ar 2:3 piekāpās Maskavas "Spartak", lai gan jau pirmās trešdaļas 14. minūtē bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. Ļoti neveiksmīgi tika aizvadīta otrā trešdaļa, kad nepilnu sešu minūšu laikā tika ielaisti trīs vārti. Aleksandrs Jerofejevs ar rezultativitāti neizcēlās, soda minūtes nenopelnīja.

Citā spēlē treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa komanda "MVD" viesos ar 3:1 apspēlēja Georgija Pujaca Novosibirskas "Sibir". arī Pujacs ar rezultativitāti un soda minūtēm neatzīmējās, bet sīkāka spēles statistika vēl nav pieejama.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-12-08 17:57, pirms 14 gadiem
Znaroks šogad neapturams!!!!

  +5 [+] [-]

, 2009-12-08 18:17, pirms 14 gadiem
Nu ja vismaz Znarokam viss iet gludi. Redz cik gudri treneri sastavu uztaisija un uztreneja ka tagad bliez gandriz visus pec kartas. Nezinu vai tas ir labi bet man skauz ka mvd iet tik labi!

  +5 [+] [-]

, 2009-12-08 18:45, pirms 14 gadiem
AnYwaY- rakstīja: Nu ja vismaz Znarokam viss iet gludi. Redz cik gudri treneri sastavu uztaisija un uztreneja ka tagad bliez gandriz visus pec kartas. Nezinu vai tas ir labi bet man skauz ka mvd iet tik labi!
Ja godīgi, tad man arī skauž, jo , ja mūsu čaļi būtu spēlējuši jau no pašas sezonas sākuma tā kā pret SKA, kad 4:1 vinnējām, tad mēs arī būtu krietni augstāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja