Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Kanādas junioru komanda spēli aizvada īpašās tiesnešu formās

Rietumu hokeja līgas (WHL), kas ir viena no trim spēcīgākajām Kanādas junioru līgām un viena no vadošajām junioru līgām visā pasaulē, komanda Vankūveras "Giants" mājas spēli pret Spokenas "Chiefs" aizvadīja īpašos kreklos, tādējādi izrādot cieņu hokeja tiesnešu cunftei. Ziemeļamerikā tematiskie krekli tiek vilkti, lai pievērstu uzmanību problēmām vai izceltos starp citām komandām. Jāpiezīmē, ka tiesneši laukumā devās baltos kreklos.

, 2023-10-23 14:18, pirms 7 mēnešiem
fcuk, man salūza acis
, 2023-10-23 15:15, pirms 7 mēnešiem
Incanti, vai "tiesnešus" var arī noraidīt un vai var spēka spēli pret viņiem spēlēt? :p
, 2023-10-23 17:57, pirms 7 mēnešiem
Zebrām nospēra strīpas!
, 2023-10-25 22:14, pirms 7 mēnešiem
Wow, šis ir patiešām mindfaks augstākajā pakāpē
Skaties, redzi, bet netici
No kreisās: kanādieši Bouens Bairems un Niks Pols pēc vārtu guvuma ceturtdaļfinālā pret Slovākijas valstsvienību. Foto: Petr David Jošek/AP/Scanpix
5

Kanādieši nomētā slovākus un devītajā PČ pēc kārtas sasniedz pusfinālu

Kopš 2015. gada ilgstošo pasaules meistarsacīkšu pusfinālu virkni nosargāja Kanādas valstsvienība, Prāgā notikušajā ceturtdaļfinālā ar 6:3 pārspējot Slovākijas hokejistus.
Šveiciešu uzbrucējs Nino Nīderraiters spēlē pret Vācijas valstsvienību. Foto: Matt Zambonin/IIHF
14

Šveicieši reabilitējas Vācijai par zaudējumiem iepriekšējo gadu 1/4 finālos

Pirmoreiz kopš 2018. gada pasaules hokeja meistarsacīkšu pusfinālā iekļuvusi Šveices valstsvienība, ceturtdaļfinālā ar 3:1 pārspējot vāciešus.
Latvijas valstsvienības hokejisti. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
14

Pēdējās spēles laikā viesnīcā apzagti Latvijas valstsvienības hokejisti

LETA. Pasaules hokeja meistarsacīkšu laikā Ostravā ir apzagti Latvijas hokejistu viesnīcas numuriņi, vēsta ziņu portāls "TV3.lv".