Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #63 Ārpus Kadra: Kas notiek Latvijas Futbola federācijā?

Jaunajā podkāsta "Ārpus Kadra" epizodē Andrejs Siliņš, raidījuma "Futbolbumbas" veidotājs Arkādijs Birjuks un Delfi.lv sporta redaktors Uldis Strautmanis pārspriež viņnedēļ notikušo Latvijas Futbola federācijas (LFF) kārtējo ārkārtas kongresu. Kas notiek LFF? Vai šim bardakam ir redzams gals? Kā tas ietekmēs Slavišas Stojanoviča pozīcijas vīru izlases galvenā trenera amatā?
Sestdien Latvijas kausa fināls: Vai RFS trenerim Valdam Dambrauskam šī spēle būs izšķiroša, lai paliktu amatā? Vai "Jelgavai" izmantos mājas priekšrocības?

Klausies podkāstu "SoundCloud" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Spotify" ŠEIT!

, 2019-10-22 19:34, pirms 5 gadiem
Strautmanis ir nozombēts žurnālists, objektivitāte tuvu nullei
, 2019-10-22 20:10, pirms 5 gadiem
Kaut kāds švaks podkāsts laikam švaki viesi pieaicināti..
Divu vārtu autors Luiss Iberiko. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
3

''Riga'' vēlu pamostas, nepilnās desmit minūtēs iesit trīs un sakauj ''Metta''

Noslēdzošajā ''TonyBet'' futbola Virslīgas spēlē vicelīdere ''Riga'' ar 5:0 sakāva ''Mettas'' futbolistus. Četrus no pieciem vārtiem Simo Valakari padotie guva no 65. līdz 78. minūtei.
Emersons pēc vārtu guvuma. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
5

RFS pret "Grobiņu" vēlreiz apliecina milzīgo pārākumu uzbrukuma jaudā

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā nostiprinājusies RFS, savā laukumā ar 5:0 apspēlējot "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
5

Ramirisam otrais hat-trick sezonā, ''Auda'' pārliecinoši uzvar Tukumā

''TonyBet'' Virslīgas 17. kārtas mačā ''Auda'' izbraukumā ar 4:1 droši apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus. Ar trīs vārtiem uzvaru kaldināja brazīlietis Režinaldu Ramiriss, kuram tas bija otrais hat-trick šajā sezonā.