Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Mutko pametīs Krievijas Futbola savienības prezidenta amatu

Mutko pametīs Krievijas Futbola savienības prezidenta amatu
Vitālijs Mutko
Foto: ITAR-TASS

Pašreizējais Krievijas Futbola savienības prezidents Vitālijs Mutko paziņojis, ka 23.novembrī atkāpsies no sava amata. Mutko par Krievijas Futbola savienības prezidentu kļuva 2005.gadā.

Vitālijs Mutko bez tā, ka līdz šim bija Krievijas Futbola savienības prezidents, pildīja Krievijas sporta ministra pienākumus. Par savu aiziešanu no futbola savienības prezidenta amata Mutko paziņoja šodien žurnālistiem. Vitālijs Mutko atzina, ka veiksmīga balsojuma rezultātā par jauno prezidentu varētu kļūt Ņikita Simonjans. Plānots, ka jaunais Krievijas Futbola savienības prezidents tiks ievēlēts nākamā gada februārī, kad notiks kārtējā federācijas konference.

Vitālijs Mutko kļuva par Krievijas Futbola savienības prezidentu 2005.gadā, pārņemot to no Vjačeslava Koloskova. Līdz šim Mutko kā Krievijas Futbola savienības prezidentam izdevies attīstīt futbolu Krievijā, galvenokārt jau uzlabojoties izlases rezultātiem. Jau rīt Krievijas futbola izlase aizvadīs otro play off spēli cīņā par iekļūšanu 2010.gada Pasaules kausa izcīņā pret Slovēnijas izlasi. Pirmajā spēlē Maskavā Krievija uzvarēja ar 2:1.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru


, 2009-11-17 16:36, pirms 15 gadiem
he, laikam EGO par augstu un negribēja kreklus futbolistiem mazgāt!
, 2009-11-17 16:38, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: he, laikam EGO par augstu un negribēja kreklus futbolistiem mazgāt!
Tieši taspats , kas man ienāca prātā.
, 2009-11-17 16:45, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: he, laikam EGO par augstu un negribēja kreklus futbolistiem mazgāt!
Varbūt tieši otrādi. Laicīgi noliek pilnvaras.
, 2009-11-17 16:49, pirms 15 gadiem
Rodolfo rakstīja: Varbūt tieši otrādi. Laicīgi noliek pilnvaras.
ej nu sazin - 2:1 mājās ir gana slidens, lai izbraukumā dabūtu iekšā 0:1 un kreklus mazgātu paši...
, 2009-11-17 16:52, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: he, laikam EGO par augstu un negribēja kreklus futbolistiem mazgāt!
Medvedevs pirms menesa aptuveni pienema lemumu ka visiem kas strada sporta jabut profesionaliem, nevis kaut kadiem biznesmeniem un ta talak, Mutko nekada zina neatbilst ieniemamam amatam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-17 17:21, pirms 15 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: nu vecis gan sivēns tāds,kreklus nemazgās tātād
vins jau aizies 23. novembri, bet Krievija spele rit, taka pa 4 dienam paspej visus kreklus izmazgat
, 2009-11-17 18:05, pirms 15 gadiem
neitrals23 rakstīja: vins jau aizies 23. novembri, bet Krievija spele rit, taka pa 4 dienam paspej visus kreklus izmazgat
Viņam taču nevajadzēs mazgāt !!!!! Drīzāk pēc ritdienas mača viņš liks speletajiem grīdas mazgāt !!!
, 2009-11-17 20:09, pirms 15 gadiem
sveiciens mudakiem! vienigais, kas kaut ko saprot ir neitrals23! Mutko nevar ieņemt šo amatu politiskās ievirzes dēļ, visu veidu federācijas ir jāvada no politikas neatkarīgiem cilvēkiem......
, 2009-11-18 02:07, pirms 15 gadiem
neitrals23 rakstīja: Medvedevs pirms menesa aptuveni pienema lemumu ka visiem kas strada sporta jabut profesionaliem, nevis kaut kadiem biznesmeniem un ta talak, Mutko nekada zina neatbilst ieniemamam amatam!
Nevajag gvelzt!
Apmēram pirms mēneša tiešām tika pieņemts lēmums,bet lietas būtība cita - ierēdņi nedrīkst vadīt spora federācijas. Krievijā gan daudzi minēja,ka šamais varētu atstā tieši sporta ministra krēslu,jo ir labas izredzes vadīt delegāciju uz PČ. Taču izrādās,ka ministrēšana ir ienesīgāka un patīkamāka nodarbe.
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.