Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Cīņā par iekļūšanu Nāciju līgas B līgā sieviešu izlase spēkosies pret Slovākiju

Cīņā par iekļūšanu Nāciju līgas B līgā sieviešu izlase spēkosies pret Slovākiju
Latvijas sieviešu futbola izlase. Foto: LFF

Šodien notikušajā izlozē noskaidrojies, ka UEFA Nāciju līgas pārspēlēs par iekļūšanu B līgā Latvijas sieviešu izlasei gaidāmas spēles pret Slovākiju. Mači starp komandām gaidāmi nākamā gada februāra beigās.

Šodien izlozē tika noteikts, ka Latvijas sieviešu futbola izlase par iekļūšanu UEFA Nāciju līgas B līgā spēkosies pret Slovākiju. Spēles notiks 21. un 28. februārī, pirmajam mačam norisinoties Latvijā, bet otrajam izbraukumā, Slovākijā.

Latvija pārspēlēs iekļuva kā viena no trim labākajām otro vietu ieguvējām C līgā pēc apakšgrupu turnīra. Sešās spēlēs sieviešu izlase tika pie trim uzvarām, viena neizšķirta un diviem zaudējumiem, kas deva desmit punktus tabulā. Grupā ar 13 punktiem uzvarēja Malta.

Slovākijas sieviešu izlase B līgas otrajā grupā ieguva trešo vietu. Sešās spēlēs valstsvienība divas reizes uzvarēja, divas spēlēja neizšķirti, bet divas reizes zaudēja. Slovākietes par vienu punktu atpalika no otrās vietas ieguvējas Horvātijas, bet grupā ar 16 punktiem uzvarēja somietes.

Slovākijas sieviešu izlase FIFA sieviešu izlašu rangā ieņem 48. vietu, kamēr Latvijas dāmu izlasei 119. pozīcija.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/womensnationsl...


, 2023-12-11 17:47, pirms 5 mēnešiem
Būs grūti, sezona jau labu laiku kā beigusies. Tikai cerība, ka LFF jau būs sākusi to ziemas kausu, lai vismaz ir spēļu prakse. Kaut gan no otras puses arī Slovākijā sezonai pauze.
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.