Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Šitiks nosauc kandidātus

Latvijas U-21 izlases galvenais treneris Genādijs Šitiks pirmdien nosaucis to 20 spēlētājus, kuri gatavosies 18. novembrī gaidāmajai Eiropas U-21 čempionāta atlases spēlei savā laukumā ar Ungāriju.

Kā jau ierasts, komanda gatavošanos spēlei uzsāks Ozolniekos, kur no 15.novembra tiks aizvadīta treniņnometne. Savukārt pats mačs notiks svētdien, 18.novembrī, Latvijas valsts neatkarības proklomēšanas gadadienā, Skonto stadionā plkst.14. Dienu iepriekš savu priekšpēdējo 2008. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli šajā gadā aizvadīs Latvijas nacionālā izlase, tiekoties ar Lihtenšteinu.

Šobrīd Latvijas U-21 izlase 2009. gada Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas 8. apakšgrupas turnīrā ar izcīnītajiem četriem punktiem ieņem ceturto vietu. Savukārt Ungārijas izlase ar deviņiem punktiem atrodas trešajā pozīcijā. 6. jūnija spēlē Ungārijā ar 1:0 toreiz pārāki izrādījās mājnieki.

"Lielas izmaiņas kandidātu sarakstā neesam veikuši. Salīdzinot ar spēli pret Serbiju, sarakstā iekļāvām pussargus Aleksandru Fertovu un Arti Lagzdiņu. Centīsimies sasniegt pozitīvu rezultātu spēlē pret Ungāriju. Tā ir laba komanda, kas turnīra tabulā atrodās vietu augstāk virs mums un kura cīnās par iekļūšanu Eiropas čempionātā. Mums ir jāparāda sava spēle un jāmēģina uzvarēt," atzina Genādijs Šitiks.

Latvijas U-21 izlases kandidāti spēlei ar Ungāriju
Vārtsargi
Hermanis Māliņš (Olimps)
Aleksandrs Vlasovs (Liepājas Metalurgs)
Jevgēņijs Sazonovs (Daugava)
Aizsargi
Artūrs Silagailis (Blāzma)
Sergejs Kožans (Skonto)
Vadims Gaiļus (Skonto)
Vladislavs Gabovs (TVMK, Igaunija)
Ritus Krjauklis (Dinaburg)
Vitālijs Smirnovs (Skonto)
Pussargi
Artis Lagzdiņš (Ventspils)
Aleksandrs Fertovs (Olimps)
Igors Kozlovs (Skonto)
Dmitrijs Zolotarjovs (Olimps)
Oļegs Laizāns (Skonto)
Vadims Žuļevs (Daugava)
Uzbrucēji
Ivans Lukjanovs (Olimps)
Kristaps Blanks (Skonto)
Edgars Gauračs (Ascoli Calcio, Itālija)
Artjoms Rudņevs (Daugava)


Izmantotie resursi:
www.lff.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 18:14, pirms 17 gadiem
oho nu jau vesali 6 iedomājaties vesali 6 latvieši , Latvijas u 21 izlasē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 18:21, pirms 17 gadiem
jā, šī izlases džekiem ir laba pieredze klubos, un arī pret serbiem pēdējā spēlē spēlēja līdzīgi, tā kā, lai veicas pret ungāriem!
, 2007-11-05 22:13, pirms 17 gadiem
Māliņš balsts !
, 2007-11-05 22:30, pirms 17 gadiem
es tikai 5 saskaitiiju
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.