Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Terims pametīs Turcijas izlases galvenā trenera amatu

Terims pametīs Turcijas izlases galvenā trenera amatu
Turcijas izlases galvenais treneris Fatihs Terims
Foto: AFP

Turcijas futbola izlases līdzšinējais galvenais treneris Fatihs Terims pēc zaudējuma pret Beļģiju ar 0:2 paziņojis, ka pēc pēdējās 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla spēles pret Armēniju viņš pametīšot šo posteni.

Zināms, ka Fatiha Terima vadībā Turcijas izlase ļoti veiksmīgi aizvadīja EURO2008, kur komanda iekļuva pusfinālā, kur piekāpās Vācijas vienībai pašā spēles izskaņā. Pēc šī turnīra ar komandas galveno treneri Fatihu Terimu tika panākta vienošanās par darba turpināšanu, taču 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā Turcijai neklājās tik veiksmīgi, cik tika gaidīts. Komanda pēc vakardienas zaudējuma pret Beļģiju ar 0:2, vairs nevar ieņemt vienu no pirmajām divām vietām savā grupā, jo vienu kārtu līdz kvalifikācijas cikla beigām tā par 15 punktiem atpaliek no Spānijas, bet par septiņiem no Bosnijas un Hercegovinas.

Pēc vakardienas piedzīvotā zaudējuma pret Beļģiju ar 0:2 Turcijas izlases galvenais treneris Fatihs Terims pēcspēles preses konferencē atzina, ka pēc pēdējās kvalifikācijas cikla spēles ar Armēniju viņš pametīšot šīs komandas trenera amatu: ''Spēle pret Armēniju būs mana pēdējā kā šīs izlases galvenajam trenerim. Šo kvalifikācijas ciklu mēs iesākām labi, taču vienā brīdi šajā komandā lietas sāka neiet tik labi, cik vēlētos un mūsu neiekļūšana Pasaules kausā ir likumsakarīga.''

Izmantotie resursi:
fifa.com


, 2009-10-11 20:31, pirms 15 gadiem
Zviedri arī paliek bez trenera, pagaidām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-11 20:34, pirms 15 gadiem
Pēc viena turnīra pielīdzināts Dievam,bet pēc nākamās izgāšanās norakstīts.. tāds ir sports..
, 2009-10-11 20:55, pirms 15 gadiem
Žēl... Viņš tomēr ir labs treneris. Da labi, Turcija bija ļoti stiprā grupā ( Spānija, Bosnija & Hercegovina, Beļģija ). Vēlu viņam veiksmi nākamajā klubā.
Lietuvas sieviešu futbola izlase. Foto: LFF
14

UEFA soda Lietuvas federāciju par sieviešu izlases atteikšanos spēlēt pret Baltkrieviju

LETA. Lietuvas sieviešu futbola izlase atteikusies 2025.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlēt ar Baltkrieviju, par ko Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) piespriedusi naudas sodu Lietuvas Futbola federācijai (LFF), pirmdien pavēstīja LFF.
Spānijas valstsvienības futboliste Salma Paraluello. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Scanpix

Brazīlija rīkos 2027. gada Pasaules kausu futbolā sievietēm

LETA--AP. Brazīlija rīkos 2027.gada Pasaules kausu sievietēm, piektdien kongresā Bangkokā lēma Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA ).
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.