Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Sporting" fani neapmierināti ar komandas sniegumu

"Sporting" fani neapmierināti ar komandas sniegumu
Paulu Bentu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardien aizvadītās Portugāles čempionāta spēles, kurā Lisabonas "Sporting" nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Maritimo". "Sporting" fani aktīvi izrādīja neapmierinātību ar klubs sniegumu. Vietējā policija pat bija spiesta izdarīt brīdinājuma šāvienus, lai nomierinātu iekarsušos protestētājus.

Jau ziņojām, ka "Sporting" vakardien zaudēja kārtējos punktus, nospēlējot neizšķirti ar "Maritimo". Lisabonas kluba atbalstītāji izrāda arvien lielāku neapmierinātību ar rezultātiem un komandas parādīto sniegumu vietējā čempionātā. Pēc vakardienas spēles aptuveni 200 fanu sapulcējās ārpus stadiona un centās iekļūt aizliegtā teritorijā, kas paredzēta komandas futbolistiem, treneriem un personālam. Policisti aizšķērsoja iekarsušajiem atbalstītājiem ceļu. "Sporting" fani kārtības sargu virzienā raidīja pudeles un akmeņus, uz ko policisti atbildēja ar vairākiem brīdinājuma šāvieniem.

Līdz šim "Sporting" deviņās spēlēs izcīnījusi tikai 13 punktu, kas ir sliktākais sezonas sākums pēdējo 18 gadu laikā. Tabulā Portugāles vicečempione atrodās tikai septītajā pozīcijā, par 12 punktiem atpaliekot no līderes "Braga". Liels spiediens tiek izdarīts arī uz galveno treneri Paulu Bentu, kura krēsls kļuvis pavisam nestabils. Kluba fani pieprasa Bentu demisiju, kura vadītā komanda pamanījusies ne tikai zaudēt vieniem no galvenajiem konkurentiem "Braga" un "Porto", bet arī vairākkārt spēlējusi neizšķirti ar Portugāles vidusmēra vienībām.

"Protams, ka mēs atbalstām Bentu. Atlaist viņu būtu milzīga kļūda. Tādējādi mēs zaudētu pilnīgi visu. Šobrīd komandai klājas ne pārāk labi, taču galvenā atbildība jāuzņemas mums, spēlētājiem. Mēs esam tie, kas iziet laukumā," sacīja "Sporting" kapteinis Žoau Moutinju.

"Atguvām vienu punktu pret "Benfica", taču atpaliek jau par 12 punktiem no "Braga". Tā ir liela starpība, taču mums ir jāsaglabā miers un jāmēģina izdomāt risinājumu šajai situācijai. Mēs nedrīkstam padoties," optimistisks pēc mača bija Paulu Bentu.

Jau ceturtdien nu jau bijušie Latvijas čempioni "Ventspils" futbolisti Lisabonā stāsies pretī "Sporting" komandai. Lai arī vietējā čempionātā portugāļiem neklājas tik spoži, Eiropas līgā viņiem pagaidām ir maksimālais iespējamais punktu skaits - deviņi no deviņiem. Tāpēc.spēles favorītu lomā neapšaubāmi būs mājinieki.

Izmantotie resursi:
tvi24.iol.pt
sporting.pt
tsn.ca


, 2009-11-02 21:32, pirms 15 gadiem
ha ceru ka zaues vai ari bus neiškirts (sporting zaudes)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-03 05:03, pirms 15 gadiem
Velns,bail gandrīz iet būs uz spēli ar FK Ventspils atribūtiku,bet cerams būs labi.Turiet īkšķus!
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.