Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Dzavetjeri: "Vairāk par rezultātu neapmierina sniegums pēdējās 15 minūtēs"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Dzavetjeri: "Vairāk par rezultātu neapmierina sniegums pēdējās 15 minūtēs"
Nuncio Dzavetjeri
Foto: Kristaps Driķis, eSports.lv

"Loģiski, ka ar rezultātu neesmu apmierināts, taču vairāk par to mani neapmierina komandas sniegums mača pēdējās 15 minūtēs," pēcspēles preses konferencē pēc UEFA Čempionu līgas spēlē piedzīvotā zaudējuma (0:3) pret Šveices FC "Zurich" pārdomās dalījās FK "Ventspils" galvenais treneris Nuncio Dzavetjeri.

Pēc piedzīvotā zaudējuma Nuncio Dzavetjeri izteica savu komentāru par spēli: "Es apzinājos, ka šī spēle mums sagādās grūtības un zināju, ka pretī stājas spēcīga komanda. Ņemot vērā īso laika periodu, kas man tika dots komandas sagatavošanai šim atbildīgajam mačam, esmu gandarīts par futbolistu parādīto sniegumu pirmo 75 minūšu laikā. Loģiski, ka ar rezultātu neesmu apmierināts, taču vairāk par to mani neapmierina komandas sniegums mača pēdējās 15 minūtēs. Neskatoties uz pretinieku meistarību, nākas atzīt, ka mums nepaveicās. Mums bija 5-6 labas vārtu gūšanas izdevības, taču vārtus guva tikai pretinieks."

Jautāts, vai itāļu treneris nenožēlo lēmumu uzticēt vārtu sargāšanu Andrejam Pavlovam, Dzavetjeri atbildēja, ka tas jāvērtē nedaudz savādāk: ""Ventspils" šo panākumu izcīnīja ar Pavlovu vārtos, tāpēc uzskatīju par pienākumu vārtu sargāšanu atvēlēt tieši viņam. Aizvadītajā nedēļā Pavlovs sevi labi pierādīja treniņos, un, ja arī līdz atbildes mačam viņš sevi parādīs no tās labākās puses, vārtu sargāšanu Šveicē uzticēšu viņam."

Pirmos vārtus šveiciešu guva pēc uzbrukuma caur mūsu aizsardzības kreiso malu, kur saimniekoja moldāvs Igors Cigirlašs. Jautāts, vai šajā pozīcijā pamatsastāvā nebija jāiziet Sašam Cilinšekam, kurš otrajā puslaikā iznāca uz maiņu: "Līdz pēdējam brīdim šis jautājums bija aktuāls. Zināju, ka Cīrihes komandai flangos ir ātri spēlētāji, kas var uztaisīt spēli, tāpēc nolēmu, ka laukumā jāiziet teicamā kondīcijā esošam spēlētājam. Cilinšeks vairākas dienas nebija trenējies un neatrodas labākajā kondīcijā."

"Esmu reālists un atzīstu, ka uz papīra "Zurich" ir spēcīgāka komanda. Taču atbildes spēle mums nebūs pastaiga, tāpēc centīsimies uzlabot savu sniegumu. Jāatcerās, ka futbols ir tāda spēle, kas prot sagādāt daudz pārsteigumu. Galvenais mērķis - nospēlēt labāk nekā šajā mačā. Esmu pieradis pēc spēles ģērbtuvēs daudz nerunāt - galvenais pateikt, lai džeki nezaudē pārliecību par saviem spēkiem un mērķiem."

Mācīsies latviešu valodu
Spēles laikā bija manāmi redzams, ka Dzavetjeri pagaidām ir diezgan grūti komunicēt ar laukumā esošajiem futbolistiem un sniegt tiem norādes: "Jā, tā pagaidām ir problēma. Protams, būtu vieglāk komunicēt ar spēlētājiem, ja es mācētu runāt latviešu valodā. Šovakar es sapratu, ka man vajadzēs atgriezties skolas solā un iemācīties latviešu valodu, lai turpmāk ar futbolistiem varētu komunicēt pa tiešo."

"Mēs izanalizēsim šī mača pēdējo 15 minūšu sniegumu, lai kas tāds vairāk neatkārtotos. Kopumā "Ventspils" ir laba komanda, un mums priekšā vēl ir daudz darba, tāpēc jau nākamajā treniņā atsāksim darbu, lai varētu sasniegt mērķus. Tas, ka tieši es tiku izvirzīts par "Ventspils" galveno treneri, man ir liels gods. Kad ierados Ventspilī, mēs vienojāmies, ka es sniegšu savu pieredzi jaunajiem futbolistiem. Turpmāk es nežēlošu savu spēkus, lai komanda spētu attīstīties," izsakās Dzavetjeri.

 +19 [+] [-]

, 2009-08-20 04:46, pirms 15 gadiem
Ar latviešu valodu Dzavetjeri tālu netiks

  +5 [+] [-]

, 2009-08-20 06:28, pirms 15 gadiem
ko lai dara gatavojamies EIROPAS ligai

 +21 [+] [-]

, 2009-08-20 06:30, pirms 15 gadiem
Man viņš patīk kaut vai tāpēc ,ka Latvijā mācīsies latviešu valodu !

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 08:04, pirms 15 gadiem
kada jega macities latviesu valodu? tapat vairak par pusi komandas latviski nesaprot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 08:15, pirms 15 gadiem
Treneris nevienu spēlētāju nekritizēja,ģerbtuves nevienu nelamāja un daudz nerunāja,bet solija atdot visus spēkus un palīdzību turpmākajā darbā,tas priecē!.

     [+] [-]

, 2009-08-20 08:32, pirms 15 gadiem
1) krieviem ir teiciens "лошадей не меняют на переправе" - t.i. pirms tik atbildigam spelem trenerus nemaina, lai cik labs butu jaunais.
2) neka tur paraka tai pretinieka meistariba nebija, visus vartus Ventspils atveda sev pasi - pie pirmajiem aizsargu kludas un pasivitate, pie 2 un 3 vartsarga "meistariba", Gatalskis ibio...
3) "Zināju, ka Cīrihes komandai flangos ir ātri spēlētāji, kas var uztaisīt spēli, tāpēc nolēmu, ka laukumā jāiziet teicamā kondīcijā esošam spēlētājam. Cilinšeks vairākas dienas nebija trenējies un neatrodas labākajā konīcijā" - kada vella pec tad vinu uzlaida, ja vins nebija kondicija?

     [+] [-]

, 2009-08-20 08:39, pirms 15 gadiem
Jaa, peedeejaas 15 minuutes bija bezpaliidziigas, taadas, kad briizjiem nebija par ko fanot. Arii šveiciešu līdzjutēji mūs salika ar savu sasaukšanos. Starp citu, vai taa vispaar vareeja drosiibas apsveerumu deelj notikt, ka vinji seezj starp muuseejiem? Kaadaaa sakaraa tad vinjiem tiek atveeleets viens sektors, kuru vinji atstaaj patuksju?

  -1 [+] [-]

, 2009-08-20 08:45, pirms 15 gadiem
maikop rakstīja: Pirmos vārtus šveiciešu guva pēc uzbrukuma caur mūsu aizsardzības labo malu,

vai tad ? a man liekas ka caur kreiso malu!!labajā spēle Kačanovs, a kreisājā Tigirlašs
Neee, Tigirlašs speelee kreisajaa malaa un tiesi vins nevareeja notureet sveiciesu speeleetaaju, kad zaudeejaam 1. vaartus!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-20 09:01, pirms 15 gadiem
es joprojam uzskatu ka Grigorchuka atlaishana bija liela, liela kluda.
Vismaz ne shaja vesturiskaja sezona.
Cerams ka Eiroliga patrapisies kads anglu klubs.... teicami butu Fulham talu man nevjadzes braukt

Interesanti.....
italis joprojam nezina ka vina komanda un virsliga valda krievu valoda

  +2 [+] [-]

, 2009-08-20 09:09, pirms 15 gadiem
Ļoti labs piemērs,iemācīsies valodu pāris mēnešos,nevis kā daži te visu mūžu muļķi tēlo.

     [+] [-]

, 2009-08-20 09:16, pirms 15 gadiem
Ndeki rakstīja: Ļoti labs piemērs,iemācīsies valodu pāris mēnešos,nevis kā daži te visu mūžu muļķi tēlo.
Nu Esvorts arii soliijaas maaciities latviesu valodu, liidz saprata, ka krievu valoda buus seit daudz noderiigaaka. Ar ko vinjs varees latviski parunaat - ar Zigajevu, Rimkusu (iespejams) un varbuut veel kaadu.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-20 09:21, pirms 15 gadiem
Ndeki rakstīja: Ļoti labs piemērs,iemācīsies valodu pāris mēnešos,nevis kā daži te visu mūžu muļķi tēlo.
eu pasaki ka var pa paris meneshiem valodu iemacities?
es gribu italu iemacities!!!

  -2 [+] [-]

, 2009-08-20 09:45, pirms 15 gadiem
Tūliņ būs raksts - Grigorčuks: Ar mani būtu uzvarējuši

  +5 [+] [-]

, 2009-08-20 09:56, pirms 15 gadiem
Spēlēja jau FK Ventspils pēc Grigorčuka shēmas.Kreisajā aizsarga pozīcijā uzbrūkošais pussargs,jeb uzbrucējs.Šoreiz tas bija Cigirlašs,citreiz Čirkins.Šī spēle vēlreiz pierādīja,ka tā var atļauties spēlēt Latvijas virslīgā.Pret viduvējām eiropas komandām šis triks vairs cauri neiet.Tā kā ,ja Romāns kaut kur pietrūka,tad varbūt ģērbtuvēs ar
savu specifisko audzināšanas metodi.Bet par pēdējām piecpadsmit minūtēm var itālis neuztraukties ,jo tur jau šveicieši spēlēja lielo kvadrātu,bet ventspilnieki negribīgi skraidīja bez bumbas.Pateicoties
Pavlova neveiksmīgai spēlei un uzbrucēju sliktai momentu realizācijai
spēle jau sen bija beigusies.

     [+] [-]

, 2009-08-20 10:43, pirms 15 gadiem
Brighton&Hove rakstīja: eu pasaki ka var pa paris meneshiem valodu iemacities?
es gribu italu iemacities!!!
aizbrauc uz Itāliju, padzīvo pāris mēnešus un iemācīsies Drīz jau viņš sapratīs, un tāpat kā Ešvorts mācīsies krieviski

  -1 [+] [-]

, 2009-08-20 10:46, pirms 15 gadiem
ak dies tak lai maacaa anglu valodu

     [+] [-]

, 2009-08-20 11:20, pirms 15 gadiem
Nu vai nu trenerim jaapgust krievu valodu, vai realak jau ir anglju valodu, jo prof futbolisti domaju ka futbola anglju val ir jaazin

  +5 [+] [-]

, 2009-08-20 11:36, pirms 15 gadiem
čalis ir pārliecināts, ka tā valoda, kuru izmanto visi FKV spēlētāji treniņos (krievu) ir latviešu valoda...

     [+] [-]

, 2009-08-20 11:49, pirms 15 gadiem
bļā, ko var piesities vārtsargiem, ak dievs. pirmkārt, kāds vārtsargs varēs spēlēt uz visiem 100%, kad aizsardzība vienkārši stāv malā un neko pat nemēģina darīt, lai pretinieks nespētu uzsist pa vārtiem.
otrkārt, trešo vārtu zaudējumā diezvai var vainot Pavlovu, vairāk vainot var laukuma slikto kvalitāti. kad bumba atsitas tieši pirms vārtsarga, jāsaka paldies, ka tā trāpa pa vārtsargu nevis pa tīro ielido vārtos. tā kā Pavlovs izdarīja visu ko varēja. sitiena brīdī gan varēja uzlekt labāk, bet nu aizsargi nebija pelnījuši, lai Ventspils neielaiž golu. kā arī, kad Pavlovs kļūdījās izgājienā - pirmkārt jau, ja arī viņš neizietu no vārtiem, diez vai viņš izvilktu to sitienu, jo bija diezgan precīzs un spēcīgs, kā arī aizsargi...
lai nu kā, laba spēle bija pirmajā puslaikā. protams grūti, jo trenerim tikai otra spēle ar komandu, viņš nevar sagatavot komandu tik ātri.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-20 12:08, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: kada jega macities latviesu valodu? tapat vairak par pusi komandas latviski nesaprot
naaksies saprast

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 13:03, pirms 15 gadiem
Uzslavas no manas puses par latviešu valodas mācīšanos Nāksies arī visādiem Butrikiem latviski iemācīties. Rezultāts patiesībā ir sliktāks nekā pati spēle, jo Ventspili bija vismaz 3 labas epizodes, kad vajadzēja iesist. Savukārt Cigirlašs nemaz nav īsts aizsargs tāpēc arī problēmas radās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-20 16:19, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: Viņš domā, ka Latvijā krievu valodu sauc par latviešu
wo wo, viņaprāt tā valoda, kurā komunicē visi spēlētāji klubā ir latviešu! bet tur nu viņš, diemžēl, kļūdās...

     [+] [-]

, 2009-08-20 16:52, pirms 15 gadiem
TV PACK rakstīja: Ar latviešu valodu Dzavetjeri tālu netiks
Tieshi to pashu iedomaajos. Itkaa smiekliigi, itkaa nee...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja