Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: saki Jā saki Nē

Lielais futbols ir klāt-Āzijas kausa un Āfrikas Nāciju kausa finālturnīri.

Kas triumfēs Katarā un Kot Divuārā?...

Tā nu ir sagadījies,ka šis Jaunais gads,kad Latvijā ir ziemas aukstākie mēneši, sākas ar diviem lieliem notikumiem pasaules futbola laukumos vienlaikus,kuri iesākas šīs nedēļas nogalē un turpināsies veselu mēnesi.
Katarā tiks noskaidrots Āzijas kausa ieguvējs un Kot Divuārā Āfrikas Nāciju kausa ieguvējs.
Parastam sporta līdzjutējam jau patīk šie turnīri,jo ir iespēja redzēt šī brīža labākās Āzijas un Āfrikas izlases vienkopus,vērot laukumā skaistas kombinācijas,darbību aizsardzībā un vārtu guvumus.Ne visai priecīgi laikam ir tikai to klubu bosi un treneri ārpus Āzijas un Āfrikas, kuros spēlē izlašu labākie spelētāji,kuri tagad veselu mēnesi nu būs aizņemti šajos finālturnīros.
Tā ka nekas cits neatliks kā uzvārīt kafiju,paņemt cepumus,uzvilkt siltās čībiņas, iekārtoties tā ērtāk klubkrēslā,ierubīt teļļuku un pavērot,cik nu laiks atļauj,futbola spēles no Kataras un Kot Divuāras.Vai ne?...


, 2024-01-13 17:30, pirms 4 mēnešiem
Āzijas kausa grupu turnīrs man daudz vairāk patika, kad bija 16 izlases. Bija krietni interesantākas grupas.
Daugavpils audzēknis. Antonijs Černomordijs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Daugavpilī cīņa par otro vietu, Liepājā duelis ar Eirokausu licenču pieskaņu

"TonyBet" Virslīgas 15. kārta futbolā turpināsies ar divām cīņām. Plkst. 17.30 augšdaļas duelī "Daugavpils" uzņems "Riga", bet stundu vēlāk "Valmiera" ciemosies pie "Liepājas". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, spēli par otro vietu varēsiet skatīties arī TV4 tiešraidē.
"Riga" telpu futbolists Talless pēc vārtu guvuma. Foto: Igors Timofejevs/Riga Futsal Club
4

Ceturtais tituls piecos gados: "Riga" nolauž RFS un triumfē arī Virslīgā

Abos Latvijas galvenajos telpu futbola turnīros šosezon uzvarējusi "Riga", kura Virslīgas finālsērijas ceturtajā kaujā pieveica (3:1) RFS. "Riga" (agrāk – "Petrow") Virslīgā izcīnījusi zeltu pēdējās trijās sezonās pēc kārtas, kā arī ceturto no pēdējiem pieciem gadiem.
Džozefs Ede. Foto: Ruslans Antropovs
14

"Auda" uzbrūk krietni biežāk un bīstamāk, taču trīs punktus iegūst "Jelgava"

Latvijas futbola Virslīgas 15. kārtas pirmajā spēlē negaidītu panākumu guva un no kopvērtējuma pēdējās ailes vismaz līdz rītdienai atvadījās "Jelgava", Mežaparkā ar 1:0 pieveicot "Audu".