Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ulbrocieši panāk 3:0, "Rubene" atspēlējas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ulbrocieši panāk 3:0, "Rubene" atspēlējas
Kevins Šmits (FS Masters/Ulbroka). Foto: Māris Greidāns (FS Masters)

ELVI florbola līgā vīriešiem vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas pusfinālā nokļuvusi "FS Masters/Ulbroka", kas šovakar pretinieku laukumā ar 11:3 sakāva "Irlavu", sērijā līdz vienas komandas četriem panākumiem izvirzoties vadībā ar 3:0. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Kevins Šmits, kura kontā 4 (2+2) rezultativitātes punkti. Ceturtdaļfināla sērijā starp komandām "Rubene" un "FBK Valmiera/Betsafe" šobrīd ir neizšķirts – 2:2. Tāds rezultāts kļuva pēc tam, kad šovakar kocēnieši Valmieras Olimpiskajā centrā svinēja panākumu ar 5:3. Uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Kārlis Bitmanis.

Ulbrocieši trešo reizi pieveic "Irlavu"

Ceturtdaļfināla sērijā starp "FS Masters/Ulbroka" un "Irlava" vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas pusfinālā nokļuvuši ulbrocieši, kas šovakar Irlavas sporta namā savus pretiniekus sakāva ar 11:3. Jau pirmā perioda laikā Ulbrokas komanda izvirzījās vadībā ar 4:0. Vārtus viesu labā guva Kevins Šmits, Tomass Kristofers Birstiņš, Emīls Jančevskis un Matīss Kristiāns Morozovs. 27. minūtē ar golu atbildēja irlavnieks Renārs Stančiks (1:4), bet pēc otrās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 7:2. Galarezultātā Ulbrokas komanda svinēja pārliecinošu uzvaru ar 11:3.

"Rubene" atspēlējas. Sērijā – 2:2

Ceturtdaļfināla sērijā starp "Rubeni" un "FBK Valmiera/Betsafe" pēc trim spēlēm vadībā ar 2:1 bija izvirzījušies valmierieši. Šīvakara mača rezultāts tika atklāts tikai otrajā trešdaļā, jo pirmais rezultāts noslēdzās neizšķirti – 0:0. Otrā periodā laikā vadībā ar 3:0 izvirzījās "Rubene", jo divus golus iemeta Kārlis Bitmanis, bet vienu – Dāvis Zēmelis. 42. minūtē valmierieši Gata Liepiņa personā izmantoja savu skaitlisko pārsvaru (1:3), bet viesi savu divu vārtu handikapu spēja nosargāt, uzvarot ar 5:3.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...