Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam 1+1 līderu divcīņā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam 1+1 līderu divcīņā
Morics Krūmiņš

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā ļoti svarīgu uzvaru izdevies izcīnīt Morica Krūmiņa pārstāvētajam "Warberg IC", kas savās mājās pieveica savus galvenos konkurentus un ar rezultatīvu spēli atzīmējās arī Latvijas izlases aizsargs. Tikmēr Vācijas florbola kausa pusfinālā iekļuvusi Natālija Rīgere ar savu Minhenes vienību.

Krūmiņam 1+1 uzvarētajā līderu divcīņā

13. uzvaru pēc kārtas Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Warberg IC”, kas divu tabulas līderu cīņā savās mājās 66 sekundes pirms pamatlaika beigām nodrošināja 7:6 (1:4; 1:0; 5:2) uzvaru pār galvenajiem konkurentiem uz pirmo vietu reģionā “Hovslatts IK". Pēc ļoti neveiksmīgā spēles sākuma, kad pirmais periods tika zaudēts ar 1:4, mājiniekiem vienīgos vārtus iemetot latviešu aizsargam, trešā perioda vidū Varberga atradās vadībā jau ar 6:4. Turklāt ceturtajos vārtos ar piespēli izcēlās arī Krūmiņš. Viesi ātri panāca izlīdzinājumu, bet pēdējais vārds tomēr piederēja mājiniekiem. Tādējādi trīs kārtas pirms regulārās sezonas noslēguma “Warberg IC” ar 51 punktu beidzot pārņēmuši pirmo vietu tabulā, pēdējos pretiniekus apsteidzot par vienu punktu.

Blumberga klubs nesasniedz Final Four, to paveic Rīgere

Aizvadītas Vācijas florbola kausa ceturtdaļfinālu spēles un vienā no mačiem Roberta Blumberga pārstāvētais “Unihockey Igels Dresden” izbraukuma spēlē ar rezultātu 7:4 (1:1; 1:3; 2:3) piekāpās “ETV Piranhas Hamburg” komandai. Interesanti, ka tieši pret šo Hamburgas komandu 3.martā Drēzdenes vienība uzsāks cīņu Vācijas florbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijā.

Kas neizdevās Blumbergam ar partneriem, to paveica latviešu vārtsardzes Natālijas Rīgeres pārstāvētais “Floorball Club Munich”, kas izbraukuma spēlē ar 6:2 (3:1; 0:0; 3:1) pieveica “STV Sedelsberg Hawks” komandu, tādējādi Minhenes kluba vēsturē pirmo reizi iekļūstot starp četriem labākajiem klubiem. Jāpiezīmē, ka Vācijas kauss sasniegts neskatoties uz to, ka šajā sezonā Minhenes klubs vairs nespēlē valsts spēcīgākajā florbola līmenī.

Malkava vienība tiek pie panākuma pastarīšu cīņā

Somijas U22 florbola čempionāta vadošā astotnieka divu lejasgala komandu cīņā pie uzvaras izdevies tikt Jorena Malkava pārstāvētais “Nokian KrP”, kas savās mājās ar rezultātu 10:7 (5:2; 4:2; 1:3) apspēlēja SPV komandu. Malkavs spēlēja trešajā virknējumā, šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Vienu kārtu pirms priekšsacīkšu noslēguma “Nokian KrP” ar 14 punktiem ieņem septīto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no “LaSB”, pret kuriem arī paredzēta pēdējā cīņa.

Vildem neveiksme Zviedrijā

Zviedrijas florbola čempionāta 4.divīzijā neveiksmi piedzīvojis Endija Vildes pārstāvētais “Jonkopings IK Utveckling”, kas viesos ar rezultātu 6:7 (1:2; 4:2; 1:3) piedzīvoja neveiksmi pret “KFUM Jonkoping”. Pēc divām trešdaļām viesi atradās minimālā 5:4 vadībā, šādu rezultātu nosargājot līdz pat 52. minūtei, kad mājinieki skaitliskajā vairākumā guva vārtus, izlīdzinot rezultātu, bet pēc pusotras minūtes jau atradās 7:5 vadībā. Turpinājumā viesi vienus vārtus atspēlēja, taču ar to punktiem nepietika. Latviešu florbolists ar rezultativitātes punktiem šajā mačā neizcēlās.