Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš asistē uzvaras vārtu guvumā, "Harstad" uzvar vienus no līderiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņš asistē uzvaras vārtu guvumā, "Harstad" uzvar vienus no līderiem
Morics Krūmiņš

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā vidēji punktu spēlē turpina vākt Morics Krūmiņš, kura vienība tikusi pie grūtas uzvaras. Tikmēr Norvēģijas virslīgā latviešu pārstāvētais "Harstad" pārsteidzis vienus no līderiem "Slevik". Vācijas Bundeslīgā mačā pēdējā minūtē uzvaru izcīnījis Roberts Blumbergs ar komandas biedriem.

Krūmiņš asistē uzvaras vārtu gūšanā

Zviedrijas pēc spēka otrajā stiprākajā florbola līgā vēl vienu uzvaru izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Warberg IC”, kas izbraukuma cīņā ar rezultātu 5:4 (0:2; 2:1; 3:1) grūtā spēlē tika galā ar “Strangnas IBK”. Cīņas vidū laukuma saimnieki atradās 3:0 vadībā, taču pieci nākamie vārtu guvumi tieši Varbergas komandas labā. Piektos vārtus desmit minūtes pirms pamatlaika beigām no Krūmiņa piespēles guva Jerspers Larsons, tādējādi panākot 5:3. Kad līdz pamatlaika beigām atlika nepilnas trīs minūtes, laukuma saimnieki deficītu sadeldēja līdz minimumam, bet atspēlēties nespēja. Turnīra tabulā “Warberg” ar 43 punktiem joprojām atrodas otrajā vietā, par diviem punktiem atpaliekot no “Hovslatts IK”, kas kārtējā mačā pastarīšus izbraukumā uzvarēja ar 25:0…

Pašaizliedzīga spēle aizsardzībā nodrošina “Harstad” svarīgu uzvaru

Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā pie svarīgas uzvaras izdevies tikt latviešu pārstāvētajam “Harstad”, kas šoreiz savās mājās ar rezultātu 10:8 (2:2; 5:2; 3:4) pieveica spēcīgo “Slevik” vienību. Neskatoties uz astoņiem ielaistajiem vārtiem, mājiniekus var uzteikt par varenu spēli aizsardzībā, kas ļāva skriet pretuzbrukumus un tādējādi lielā mērā sekmējot panākumu. Četri vārti tika gūti arī pēc treniņos atstrādātām standartsituācijām. Šoreiz komandai nepalīdzēja Jānis Rajeckis un Roberts Līviņš, kamēr Ivo Balodim vieni vārti un viena piespēle, ar vieniem vārtiem izcēlās Toms Kirmužs, bet Arnija Kuratņika rēķinā viena rezultatīva piespēle. Teicamu maču aizvadīja zviedru izcelsmes norvēģis Andres Haldāls, kuram seši vārti un divas piespēles. Trīs kārtas pirms regulārās sezonas noslēguma “Harstad” ar 30 punktiem nostiprinājušies piektajā pozīcijā, par uzvaras tiesu atpaliekot no labāko kvarteta. Tikmēr “Slevik” neveiksme nozīmēja atkāpšanos uz trešo pozīciju.

Kuzņecovam trešie vārti, komandai – trešais panākums

Pie trešā vārtu guvuma Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā ticis Kristers Marsels Kuzņecovs, kurš tādējādi sekmējis sava “Malmo FBC” vienības 8:6 (1:2; 3:1; 4:3) uzvaru savās mājās pār “Granna AIS”. Turnīra tabulas pastarīšiem šī bija trešā uzvara sezonā, taču tajā pašā laikā – otrā pēdējos trijos mačos. Latviešu florbolists cīņu sāka kā savas komandas trešās maiņas centrs, bet trešajā periodā darbojās pirmajā virknējumā, 45. minūtē atzīmējoties ar vārtu guvumu. Komandas parādītais sniegums pašlaik neļauj atstāt pēdējo vietu, taču četras kārtas pirms beigām ar 14 iegūtajiem punktiem viņi no tuvākajiem konkurentiem atpaliek par vienu, diviem un četriem punktiem. Latviešu florbolistam šajā sezonā izdevies tikt pie 4 (3+1) punktiem.

Daršai sagrāve pret Mārtiņjēkabas komandu

Somijas spēcīgākajā florbola līgā pamatīgu zaudējumu piedzīvojis Zanes Daršas pārstāvētais “Koovee”, kas savās mājās nespēja konkurēt ar “FBC Loisto” vienību, piedzīvojot neveiksmi ar rezultātu 1:8 (0:2; 0:4; 1:2). Latviešu florboliste spēlēja komandas pirmajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties un spēli pabeidzot ar negatīvu (-2) lietderības koeficientu. Ja “Koovee” komanda cīnās par vietas saglabāšanu līgā, tad “FBC Loisto”, kuru rindās sezonas sākumā gana sekmīgi debitēja Klinta Mārtiņjēkaba līdz iedzīvojās nopietnā savainojumā, atrodas turnīra tabulas vadošajās pozīcijās.

Blumbergs sekmē komandas uzvaru

Vērtīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā Vācijas spēcīgākajā florbola līgā izcīnījis Roberta Blumberga pārstāvētais “Unihockey Igels Dresden”, kas viesos ar rezultātu 4:3 (1:0; 0:1; 3:2) pieveica “VfL Red Hocks Kaufering” komandu. Otrajā trešdaļā Drēzdenes komanda atradās vadībā ar rezultātu 3:1, taču nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām mājinieki deficītu sadeldēja līdz minimumam, bet divas minūtes pirms pamatlaika beigām arī izlīdzināja rezultātu, to paveicot brīdī, kad viesi atradās skaitliskajā mazākumā, jo divu minūšu sods tika fiksēts latviešu vārtsargam. Kad šķita, ka uzvara jau izlaista no rokām, 21 sekundi pirms pamatlaika beigām Daniels Huličs guva uzvaru nesošos vārtus, kas ļāvis nosargāt astoto ailīti tabulā.