Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Briedis briest Supersērijas jaunajai sezonai

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis šodien Rīgā aizvadīja atklāto treniņu, gatavojoties Supersērijas ceturtdaļfinālam, kas 11. novembrī notiks ASV trešajā lielākajā pilsētā Čikāgā. Supersērijas jaunās sezonas pirmajā kārtā Briedim pretī stāsies Armēnijā dzimušais Vācijas bokseris Noels Gevors (Mikaelkajans). Foto: Romāns Kokšarovs, F64


, 2018-10-30 15:41, pirms 6 gadiem
Briedis brieda, briest un briedīs!
, 2018-10-30 21:25, pirms 6 gadiem
Tas jau labi - vēl var ļoti normāli briest līdz saviem 35-36 gadu vecumam, tātad vēl savas 5-6 cīņas augstā līmenī var nocīnīties! Varbūt arī vairāk, bet pagaidām uz nākamajām 3-4 cīņām viņam vajadzētu būt virsotnē!
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
41

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Sky Sports
39

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs

Ceturtdienas vakarā Rijādā, Saūda Arābijā, tika aizvadīts preses pasākums pirms Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu vakara, kurā abi bokseri ar skaļiem vārdiem nemētājās un skandālus netaisīja. Vienīgais nelielais izņēmums bija tradicionālā nostāšanās aci pret aci, kurā Fjūrijs demonstratīvi neskatījās Usika virzienā.
Ričards Bolotņiks. Foto: NunanBoy Promotions
11

Bolotņiks: "Vajag pauzi no boksa. Vēlos atpūsties. Bet paldies visiem par atbalstu"

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Austrālijā aizvadīja cīņu pret olimpisko medaļnieku Imamu Hatajevu, piekāpjoties ar tehnisko nokautu sestajā raundā pēc trim nokdauniem. "LNK Boxing" publicētajā Bolotņika uzrunā līdzjutējiem Latvijā viņš atzina, ka pretinieks bijis spēcīgs, taču cīņas plāns bija tās otrajā pusē darboties aktīvāk un meklēt iespējas. Diemžēl līdz tam neizdevās tikt.