Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: Ir lietas, kuras jāuzlabo

Janičenoks: Ir lietas, kuras jāuzlabo
Kristaps Janičenoks
Foto: reyer.it

Latvijas basketbolists Kristaps Janičenoks, kurš sava pārstāvētā kluba Venēcijas "Reyer" labā guva 19 punktus pēdējā Itālijas otrās līgas čempionāta spēlē, dalījies pārdomās par savas komandas sniegumu.

"Pēc zaudējuma iepriekšējā spēlē pret Livorno vienību bija ļoti svarīgi uzvarēt nākamajā spēlē, kas bija pret Rimini vienību. Panākums bija svarīgs arī skatoties no turnīra tabulas viedokļa. Tā ir uzvara, kas deva pārliecību," itāļu presē citēts Kristaps Janičenoks, kurš būtiski kaldināja savas komandas uzvaru, gūstot 19 punktus.

"Noteikti, ka ir daudzas lietas, kuras jāuzlabo," sacīja Janičenoks, kurš uzskata, ka pāris nedēļu pārtraukums bez spēlēm jāizmanto lietderīgi. "Šī pauze ļaus mums turpināt strādāt, lai uzlabotu savstarpējo sapratni, saspēlētību." Tagad Janičenoka pārstāvētajam "Reyer" nākamā spēle ir 4. janvārī, kad gaida tikšanās ar "Casale Monferrato" vienību.

Itālijas otrās līgas turnīra tabulā "Reyer" ar piecām uzvarām un astoņiem zaudējumiem pašreiz atrodas 12. vietā. Turnīra tabula ir ļoti blīva, kas paver labas iespējas pakāpties augstāk. Devītā vieta ir vienas uzvaras attālumā, sestā vieta divu uzvaru attālumā, bet trešā vieta - trīs uzvaru attālumā. Pirmo divu vietu ieņēmējas pašreiz ir izcīnījušas deviņas uzvaras.

Izmantotie resursi:
legaduebasket.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-24 00:22, pirms 15 gadiem
taadaa suuda klubaa kapaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-24 00:45, pirms 15 gadiem
Atgādiniet, uz cik ilgu laiku Janočenokam noslēgts līgums ar šo klubu ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-24 12:30, pirms 15 gadiem
jā, ir lietas, kas jāuzlabo, viena no tām - klubs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja