Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Janičenoks varētu atgriezties laukumā pēc trim nedēļām

Andrejs Siliņš

Janičenoks varētu atgriezties laukumā pēc trim nedēļām
Kristaps Janičenoks
Foto: reyer.it

Latvijas izlases aizsargs Kristaps Janičenoks, kurš pārstāv Itālijas vienību "Umana Reyer", laukumā pēc savainojuma izārstēšanas varētu atgriezties 14. martā, portālam Sportacentrs.com pastāstīja spēlētājs.

Jau iepriekš ziņots, ka Janičenoks guvis rokas savainojumu, bet, neskatoties uz sāpēm, piedalījās vairākās spēlēs. Vēl 7. februāra cīņā pret Monferato "Fastweb Casale" Kristaps 18 minūšu laikā iemeta divus no sešiem metieniem, gūstot piecus punktus, bet pēdējā spēlē 14. februārī pret " U.C.C. Casalpusterlengo" (98:91) Janičenoks, lai arī bija pieteikts, laukumā nedevās.

"Izskatās diezgan nopietni," gūto rokas savainojumu komentē Kristaps. "Iekaisusi labās rokas kapsula. Varētu būt, ka jāizlaiž vēl kādas divas līdz trīs nedēļas. Cerams, ne vairāk. Šobrīd vienkārši vajadzīgs laiks, lai izārstētos." Basketbolists norāda, ka laukumā cer atgriezties 14. marta spēlē mājās pret turnīra tabulas pašreizējo viclīderi "Trenkwalder Reggio Emilia".

"Rokā sāpes jūtu arī ikdienā, bet līdz ar slodzēm viss vairāk saasinās, un roka piepampst," stāsta Janičenoks, kurš šajā sezonā Itālijas otrās līgas regulārajā sezonā piedalījies 15 mačos, vidēji laukumā pavadot 31,3 minūtes, gūstot 14,9 punktus, izprovocējot pretiniekus uz 4,3 piezīmēm, izcīnot 3,4 atlēkušās bumbas un atdodot 1,3 rezultatīvas piespēles.

     [+] [-]

, 2010-02-18 18:26, pirms 14 gadiem
autor,1 rindkopā ir drusku burti izlaisti