Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Eglīša "Panthers" smaga sagrāve

Andrejs Siliņš

Eglīša "Panthers" smaga sagrāve
Edgars Eglītis

Latvijas basketbolista Edgara Eglīša pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien NCAA II divīzijas spēlē ar rezultātu 64:94 viesos piedzīvoja smagu sagrāvi cīņā ar Sanktpēterburgas "Eckerd" vienību. Eglītim pieci punkti.

Edgars Eglītis laukumā devās uz maiņu, nospēlēja astoņas minūtes un to laikā iespēja gūt piecus punktus (2p. 1/2, 3p. 0/1, s.m. 3/5), izcīnīt četras atlēkušās bumbas (divas no tām uzbrukumā), bloķēt vienu pretinieku metienu, kā arī saņemt vienu personisko piezīmi.

"Florida Tech" komanda šajā sezonā izcīnījusi deviņas uzvaras un piedzīvojusi septiņus zaudējumus, bet konferencē bilance krietni bēdīgāka - viena uzvara piecos mačos. Nākamo spēli jāaizvada naktī uz 22. janvāri, kad savā laukumā jātiekas ar "Nova Southeastern University" komandu.