Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūms Karaļa kausā pret "Caja Laboral"

Blūms Karaļa kausā pret "Caja Laboral"
Jānis Blūms
Foto: Aitor Bouzo Ateca, encancha.com

Šodien savus pretiniekus Spānijas Karaļa kausa izcīņā jeb "Copa Del Rey" uzzināja Latvijas basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētais Bilbao klubs, kas ceturtdaļfinālā tiksies ar Vitorijas "Caja Laboral".

Pagājušajā nedēļas nogalē Spānijas ACB līgā notika 17. kārtas spēles, pēc kurām noskaidrojās tās komandas, kas piedalīsies Karaļa kausa izcīņā jeb "Copa Del Rey". Labāko astoņniekā pēc 17 spēlēm iekļuvis arī Jāņa Blūma pārstāvētais Bilbao klubs, kas ar desmit uzvarām un septiņiem zaudējumiem pašreiz ieņem 5. vietu. Šodien notikušajā izlozē noskaidrojās, ka "Copa Del Rey" ceturtdaļfinālā Blūmam būs tikšanās ar Vitorijas "Caja Laboral". Šī komanda ar 11 uzvarām ieņem 3. vietu.

Savukārt pašā pēdējā brīdī vietu "Copa Del Rey" pazaudēja cita Latvijas basketbolista Kristapa Valtera pārstāvētais Madrides "Fuenlabrada" klubs, kas piedzīvojis zaudējumus pēdējās trīs spēlēs un noslīdējis uz 9. vietu. "Fuenlabrada" vietā kā pēdējais klubs iekļuva "Gran Canaria", kam arī deviņas uzvaras, bet augstāku vietu dod labāka punktu attiecība.

Šogad Karaļa kausa izcīņa no 10. līdz 13. februārim notiks Madridē. Citos ceturtdaļfināla pāros savā starpā tiksies Barselona un Badalonas "Joventut", Madrides "Real" un "Gran Canaria", kā arī "Valladolid" un Valensijas "Power Electronics".

Izmantotie resursi:
ACB

  +1 [+] [-]

, 2011-01-17 16:50, pirms 13 gadiem
Valters jaunākais pagājušās nedēļas Overtimā bija diezgan pārliecināts, ka labi noplosīsies karaļa kausā - laikam kaut kas nav sanācis!!!