Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Miglinieka vadītajai Doņeckai uzvaras

Miglinieka vadītajai Doņeckai uzvaras
Igors Miglinieks (centrā)
Foto: bc.donetsk.ua

Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk" otrdien izcīnījis uzvaru Ukrainas Superlīgas spēlē, kas Igora Miglinieka vadītajai vienībai bija astotā sezonas 13 spēlēs vietējā čempionātā.

Otrdien Doņeckas vienība tikās ar "Pulsar", gūstot samērā pārliecinošu uzvaru ar 90:70. Rezultatīvākais ar 23 punktiem bija amerikāņu uzbrucējs Hejvūds Ouvenss, bet 22 punkti, 17 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles serbu uzbrucēja Milutina Aleksiča rēķinā, kurš šo sezonu sāka "ASK Rīga" sastāvā. Interesanti, ka Doņeckas sastāvā ir arī kādreiz Latvijā spēlējušais lietuviešu uzbrucējs Židrūns Urbons, kurš guva četrus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Igora Miglinieka vadītajā vienībā spēlē vēl viens Latvijā spēlējis basketbolists - lietuviešu uzbrucējs Martins Andrjukaitis, kurš gan pašreiz nespēlē savainojuma dēļ. Doņeckas otrdienas pretinieku "Pulsar" sastāvā bija Romāns Gumeņuks, kurš pagājušosezon spēlēja "VEF Rīga". Šajā spēlē Gumeņuka kontā seši punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Līdz ar šo uzvaru Doņecka ar astoņiem panākumiem 13 spēlēs Ukrainas Superlīgā ierindojas 3. vietā, uzreiz aiz abiem superklubiem Mariupoles "Azovmash" un Kijevu. Nākamā spēlē Migliniekam jau sestdien, kad spēle ar "Poltava". Interesanti, ka šajā vienībā spēlē kādreizējais BK "Ventspils" amerikāņu saspēles vadītājs Rikijs Klemonss.

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja