Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambalam 10 punkti pret "Khimki"

Kambalam 10 punkti pret "Khimki"
Kaspars Kambala
Foto: basket-enisey.ru

Šodien spēli Krievijas Superlīgā aizvadīja Ainara Bagatska trenētā Krasnojarskas "Enisey", kuru pārstāv arī Kaspars Kambala. "Enisey" savā laukumā ar 74:80 piekāpās Maskavas apgabala "Khimki".

Pēc pirmā puslaika "Enisey" bija vadībā ar 40:34, bet otrajā puslaikā iekrāto pārsvaru noturēt neizdevās un tika piedzīvots zaudējums pret Maskavas apgabala "Khimki" vienību ar 74:80. "Enisey" sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija amerikāņu saspēles vadītājs Laionels Čalmerss, bet latviešu centram Kasparam Kambalam desmit punkti un piecas atlēkušās bumbas. Tikpat punktu arī Fredam Vorikam.

"Khimki" sastāvā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Kīts Lengfords, bet 14 punkti Kellijam Makārtijam. Sīkāka statistika no šodienas spēles Krasnojarskā pagaidām nav pieejama. Nākamo spēli "Enisey" aizvadīs tikai pēc divām nedēļām, kad viesosies pie Ļubercu "Triumf".

Izmantotie resursi:
basket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 16:25, pirms 14 gadiem
Kambis vienmeer liimenii, bet kur tad policista loma vajadzeeja uzvareet lauzt speles gaitu un kaadam zhokli!