Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam uzvara spēles izskaņā

Blūmam uzvara spēles izskaņā
Jānis Blūms (vidū) ar partneriem
Foto: EFE

Šodien piekto uzvaru pēc kārtas Spānijas ACB līgā guva Latvijas basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētais "Bilbao Basket" klubs, kas savā laukumā mača galotnē ar 58:57 pārspēja "CB Murcia".

Visa spēle aizritēja ļoti spraigā cīņā, kurā regulāri mainījās komanda, kas atradās vadībā. Uzvarētājs noskaidrojās pašās pamatlaika beigās, kad precīzu trīspunktnieku realizēja Bilbao saspēles vadītājs Havjērs Salgado, panākot viena punkta pārsvaru 58:57 un uzvaru. Salgado bija arī rezultatīvākais Bilbao sastāvā ar 17 punktiem.

Jānis Blūms spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadīja 19 ar pusi minūtes, kuru laikā guva sešus punktus (2p 0/1, 3p 2/4), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un saņēma trīs personīgās piezīmes, kopumā savācot četrus efektivitātes punktus. Šī bija Bilbao komandas 10. uzvara aizvadītajās 25 spēlēs, ka Blūma vienību ierindo 13. vietā. Līdz kārotajai 8. vietai, kas dod vietu "play-off", Bilbao šķir tikai divas uzvaras.

Izmantotie resursi:
acb.com