Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Eglītim teicams sniegums un trenera atzinība

Andrejs Siliņš

Eglītim teicams sniegums un trenera atzinība
Edgars Eglītis uzbrukumā

Pagājušajā naktī NCAA II divīzijas regulārās spēlē Floridas "Panthers" vienība ar latviešu basketbolistu Edgaru Eglīti ierindā izcīnīj apanākumu, savā laukumā ar rezultātu 88:83 pārspējot "Florida Southern" vienību.

Eglītis devās laukumā savas komandas pamata pieciniekā, nospēlēja 32 minūtes, ko laikā guva 12 punktus (2p. 4/5, 3p. 0/1, s.m. 4/4), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas (vienu no tām uzbrukumā), atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu pretinieku metienu, pieļāva vienu kļūdu un saņēma divas personiskās piezīmes.

Pēc spēles, kuru apmeklēja tuvu tūkstotim līdzjutēju, "Panthers" galvenais treneris Billijs Mims uzteica arī Eglīti: "Uzskatu, ka šī bija viena no Edgara Eglīša labākajām spēlēm pagaidām. Viņš iemeta 12 punktus,, izcīnīja septiņas bumbas un grozam uzbruka ar teicamu precizitāti. Kādā brīdī saskatījos ar treneri Heketu, paskatījos uz laukumu un teicu: "Vau! Lūk, tas ir mūsu pirmgadnieks! Nākotne izskatās spoža"."

Izmantotie resursi:
floridatechsports.athleticsite.com