Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gulbim 12 punkti, Šauļiem uzvara

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Gulbim 12 punkti, Šauļiem uzvara
Māris Gulbis
Foto: Ivars Veiliņš , jelgavasvestnesis.lv

Šodien uzvaru LKL regulārā čempionāta spēlē izcīnīja Māra Gulbja un Raita Grafa pārstāvētā ''Šiauļiai'' komanda, kas savā laukumā viegli tika galā ar Mariampoles ''Sūduva'' basketbolistiem – 103:77. Tikmēr zaudējumu Francijas ''Pro B'' divīzijas turnīrā piedzīvoja Akselis Vairogs un viņa ''Bordeaux'', ar 64:73 savās mājās piekāpjoties ''Clermont'' vienībai.

Māris Gulbis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un aizvadīja savu labāko spēli Šauļu sastāvā, laukumā pavadīto 18 minūšu laikā gūstot 12 punktus (divpunktnieki – 4/6, tālmetieni – 1/2, soda metieni – 1/1), izcīnot piecas atlēkušās bumbas un izprovocējot vienu noteikumu pārkāpumu. Tāpat bijušais Jelgavas kluba uzbrucējs nopelnīja divas personīgās piezīmes un pieļāva divas kļūdas.

Raitis Grafs laukumā devās uz maiņu un, spēlējot tieši desmit minūtes, pamanījās gūt sešus punktus (divpunktnieki – 3/3), izcīnīt vienu atlēkušo bumbu, atdot vienu rezultatīvu piespēli, ''nozagt'' vienu bumbu un izpelnīties trīs personīgās piezīmes.

Arī Akselis Vairogs maču sāka no rezervistu soliņa un laukumā pabija 21 minūti, atzīmējoties ar trim punktiem (divpunktnieki – 1/1, tālmetieni – 0/5, soda metieni – 1/2), trim atlēkušajām bumbām, divām izprovocētām piezīmēm un vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
lkl.lt
lnb.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-02 23:02, pirms 14 gadiem
Kā Akselis varēja 3 punktus iemest tikai ar vienu precīzu 2punktu metienu? Bet Akselis tiešām nolaidies, diemžēl..

     [+] [-]

, 2010-04-03 01:11, pirms 14 gadiem
hmmm, kapeec peekshnji tik liela veeriiba kaut kaadam gulbim pieveersta, taapeec, ka speelee kaut kur kaiminjos? labaak buutu siikaak aprakstiijushi visu LV legjionaaru devumu... Laikam slinkums mekleet info, te jau taa uzlikta uz paplaates... Protams, nekritizeeju Sportacentrs.com darbiibu, esmu pateiciigs, ka taads portaals eksistee, tikai juutu, ka paraadas tas pats, kas ar visiem portaaliem, reklaamas arvien vairaak, paraadas maksas pakalpojumi, objektivitaate un kvalitaate kriitas... Protams, pelnas motiivam un biznesa plaana atiistiibas modelim vajag buut, bet nezaudeesim kvalitaati
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja