Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

USC "Trojans" mērķis – Nacionālo čempionu tituls

Juris Miņins
Juris Miņins

USC "Trojans" mērķis – Nacionālo čempionu tituls
Kevins O'Nīls
Foto: usctrojans.com

Latviešu basketbolista Dāvja Rozīša pārstāvētās ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) Dienvidkalifornijas universitātes "Trojans" komandas treneris Kevins O'Nīls paziņoja, ka šajā sezonā viņa un komandas mērķis ir visaugstākais – izcīnīt čempionu titulu.

Pēc tam kā USC "Trojans" komanda beidzot ir sagaidījusi, kad ierindā ir visi tās labākie basketbolisti komandas treneris Kevins O'Nīls gan ģērbtuvēs, gan vēlāk, žurnālistiem, atklāja savas vienības mērķus šai sezonai: "Mēs centīsimies izcīnīt nacionālo čempionu titulu. Tas ir visas komandas mērķis."

Atgādināsim, ka pēdējās nedēļās komandai ir pievienojušies trīs pamatsastāva basketbolisti – Alekss Stīvensons, Maiks Geritijs un, beidzot, Leons Vašingtons. Šajā laikā komanda ir izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas un pašlaik ieņem trešo vietu "Pac - 10" divīzijā, kuru viņi izcīnīja pateicoties uzvarai iepriekšējā spēlē pret savas divīzijas komandu Arizonas "Wildcats" (56:50).

NCAA basketbola programmas pirmgadnieks Dāvis Rozītis savai komandai ir palīdzējis astoņos mačos no 13, vidēji uz laukuma pavadot 3.5 minūtes, vidēji spēlē gūstot 0.3 punktus (metienu precizitāte – 50%), 0.9 atlekušās bumbas, un bloķējot 0.3 pretinieku metienus.

Jāpiebilst, ka nākamā spēle USC "Trojans" vienībai ir paredzēta jau šonakt, kad tā tiksies ar Riharda Kuksika pārstāvēto Arizonas štata universitātes "Sun Devils" komandu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

  +2 [+] [-]

, 2010-01-02 18:48, pirms 14 gadiem
Datoriķu klubiņš noteikti par viņiem nefano

  -2 [+] [-]

, 2010-01-02 20:59, pirms 14 gadiem
komandai derētu kādu sponsoru pieslēgt
šis būtu gana labs ->
';