Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam zaudējums pret pastarīšiem

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Migliniekam zaudējums pret pastarīšiem
BC ''Donetsk'' prezidents Sergejs Djadečko un Igors Miglinieks
foto: www.bc.donetsk.ua

Zaudējumu Ukrainas Superlīgas regulārā čempionāta spēlē šodien piedzīvoja Igora Miglinieka trenētā ''Donetsk'' vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 80:85 piekāpās līgas debitantiem BK ''Poltava''.

Jau no paša spēles sākuma aktīvāk laukumā darbojās viesu basketbolisti, ātri vien izvirzoties vadībā un desmit minūšu laikā iekrājot solīdu 13 punktu pārsvaru (33:20). Otrajā ceturtdaļā abas komandas sāka darboties līdzīgāk. Īpaši pavērsieni nesekoja, un komandas lielajā pārtraukumā devās pie rezultāta 51:38 par labu viesiem.

Otrajā puslaikā Igora Miglinieka trenētā komanda sāka pakaļdzīšanos, katrā ceturtdaļā atspēlējot pa četriem punktiem. Tomēr ar to bija par maz, lai panāktu lūzumu un izcīnītu panākumu savu skatītāju priekšā. Mača beigu rezultāts - 80:85 (20:33, 18:18, 21:17, 21:17) par labu viesiem.

Līdz šim ''Donetsk'' komanda Ukrainas Superlīgā aizvadījusi piecas spēles, izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot trīs sakāves. Šāds sniegums Miglinieka vadīto komandu ierindo trešajā vietā astoņu komandu konkurencē. Tikmēr ''Poltava'' klubam, kas turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu, šī bija pirmā uzvara piecos mačos.

Izmantotie resursi:
basket.com.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-11-01 19:12, pirms 16 gadiem
tikai saakums sezonai, nesaprotu, kaapeec zinjo par zaudeejumu ar pastariishiem, bet nezinjo ne par vienu uzvaru? Latvietis latvietim latvietis? Prieks, ka zaudee?

  -1 [+] [-]

, 2008-11-01 20:42, pirms 16 gadiem
Gosha,bris no turienes