Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Takers - decembra vērtīgākais ACB līgā

Takers - decembra vērtīgākais ACB līgā
Klejs Takers
Foto: encancha.com

Par Spānijas ACB līgas decembra vērtīgāko spēlētāju atzīts Badalonas "DKV Joventut" basketbolists Klejs Takers. Aizvadītajā mēnesī Takers palīdzēja "DKV Joventut" izcīnīt četras uzvaras piecās spēlēs.

Decembrī "Joventut" aizvadīja piecas spēles, kurās neapturams bija komandas līderis Klejs Takers. Šajās spēlēs viņš izcēlās ar vidēji gūtiem 23,4 punktiem un 3,8 realizētām piespēlēm, kā arī kopumā 23 iemestiem trīspunktniekiem. Īpaši jāizceļ divas "DKV Joventut" spēles. Izbraukuma spēlē pret Malagas "Unicaja" Takers guva 33 punktus, kā arī realizēja uzvaras nesošo metienu līdz ar spēles beigām.

Savukārt nākamajā spēlē pret "Lagun Aro", kas notika otrdien, laukumā pavadītajās 26 minūtēs un 54 sekundēs Takers iemeta 38 punktus un arī atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Šajā spēlē "DKV Joventut" guva uzvaru ar 97:95. Mača uzvarētājs izšķīrās pašā galotnē un tajā savs devums bija arī "DKV Joventut" saspēles vadītājam Kristapam Valteram, kurš nobloķēja pretinieku metienu spēles izskaņā.

"Tas ir patiešām patīkami tikt atzītam par mēneša vērtīgāko spēlētāju. Jāpasakās arī komandai, kas spēlēja patiešām veiksmīgi, izcīnot četras uzvaras piecās spēlēs un sasniedzot mērķi, ko bijām nosprauduši: nodrošināt vietu Karaļa kausā (Copa Del Rey )," sacījis Klejs Takers.

Izmantotie resursi:
acb.com