Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Misus: "Izbraukumā spēlējam labāk"

Jānis Celmiņš

Misus: "Izbraukumā spēlējam labāk"
Armands Misus
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Ļoti vāji nospēlējām aizsardzībā. Katrs kaut ko neizdarīja un valmierieši tika pie brīviem metieniem," zaudējuma iemeslus pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās ceturtdaļfināla spēles starp "Liepājas lauvu" un "Valmieras" komandām meklē Liepājas kluba galvenais treneris Armands Misus.

Jau ziņojām, ka ar uzvaru LBL 1. divīzijas izslēgšanas spēļu turnīru vakar Liepājā uzsāka BK ''Valmiera'', kas ar rezultātu 78:72 uzveica Liepājas ''Lauvas''. Liepājnieku komandas galvenais treneris Armands Misus pēc spēles atzīst, ka ir ļoti neapmierināts ar komandas spēli aizsardzībā, kas nav ļāvis veidot arī spēli uzbrukumā. "Pie tik vājas aizsardzības normālus uzbrukumus veidot nav iespējams," atzīst treneris.

"Cipruss ir pieredzējušāks un nospēlēja ļoti pacietīgi. Cipruss ir nedaudz ātrāks un to bieži izmanto, bet Oļegs brīžiem pazaudē savu sedzamo un līdz ar t rodas problēmas ar piezīmēm." treneris komentē komandas līdera Oļega Kožeņeca piespiedu laukuma pamešanu, piezīmju nastas dēļ. Vienlaicīgi gan treneris piekrīt apgalvojumam, ka tā Oļegam ir visas sezonas problēma.

"Jācenšas visu labot piektdien, atkāpties mums vairs nav kur. Negribētos sezonu noslēgt tik ātri. Izbraukumā mēs visas sezonas garumā spēlējam labāk, nezinu kāpēc, bet tā nu tas ir," treneris pirms otrās sērijas spēles Valmierā rokas nenolaiž.

Sērijas otrā spēle risināsies piektdien Valmierā. Ja nepieciešams, izšķirošā trešā būs jāaizvada pēc nedēļas, 13. aprīlī, Liepājā. Pusfinālā šī pāra uzvarētājiem pretī stāsies LBL regulārās sezonas uzvarētāji "Barons" basketbolisti. Arī sērijas otro spēli no Vidzemes Olimpiskā centra būs iespējams vērot portāla Sportacentrs.com tiešraidē jau no pulksten 18.30.

  +5 [+] [-]

, 2010-04-07 17:33, pirms 14 gadiem
Miša atved uz Liepāju vēlvienu spēli šogad

Varbūt liepājnieki varētu organizēt braucienu uz Valmieru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-04-07 19:23, pirms 14 gadiem
Tā visi saka, kad zaudee maajaas!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-07 22:39, pirms 14 gadiem
Misus vienīgā šance uzvarēt ir cerēt, ka Melderis laidīs laukumā Deivisu. Vēl ideālāk būtu tandēmā kopā ar to mataino melno. Tad Lauvām būtu uzvara kā likts. Kamēr spēlēs Valmieras latvieši, tikmēr nav varinatu. Un Krešnars Armand ir jāsedz no priekšas, nevis blakus vai no muguras.