Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Innuss

Kemzūra: "Prieks, ka komanda parādīja raksturu"

Kemzūra: "Prieks, ka komanda parādīja raksturu"
Ķēstutis Kemzūra
Foto: AFP/Scanpix

Pēc aizvadītās pasaules čempionāta D apakšgrupas spēles, kurā Lietuva galotnē ar rezultātu 70:68 uzvarēja Kanādu, komentāros par aizvadīto maču dalījās abu nacionālo komandu galvenie treneri – Ķēstutis Kemzūra un Leo Rautins.

Lietuvas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra: "Pirmkārt, esmu ļoti priecīgs, ka izdevās šodien uzvarēt. Bija ļoti grūta spēle, mums neaizgāja metieni. Jāuzslavē Kanādas treneru un personāla darbs - viņi taktiski bija sagatavojušies un spēlēja ļoti labi. Prieks, ka komanda parādīja raksturu un komandas garu. Cīnījāmies un beigās spēli pabeidzām ar uzvaru. Turpināsim cīnīties par top pozīcijām grupā."

Kanādas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Leo Rautins: "Spēles beigās radās problēmas ar punktu gūšanu. Mani spēlētāji pielika daudz pūļu, lai novērtu sakāvi, taču tas neizdevās. Varējām arī uzvarēt pēdējā uzbrukumā, taču izšķirošais metiens lidoja garām. Esam jauna komanda - lai sasniegtu labus rezultātus, jārāda ir pats labākais sniegums."

Izmantotie resursi:
Krepšinio naujienos, nba, lkl | Krepsinis.net
Ajansspor.com - Anżnda, Tarafsżz spor haberleri


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-29 19:23, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka abām komandām treneri ir lietuvieši. Leo Rautins (jeb Rautēns Kanādas lietuvietis ) vēl 91. gadā arī gribēja Lietuvas izlasē it kā spēlēt, bet nu leišiem jau pašiem bija pietiekami labi spēlētāji.
, 2010-08-29 19:25, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Interesanti, ka abām komandām treneri ir lietuvieši. Leo Rautins (jeb Rautēns Kanādas lietuvietis ) vēl 91. gadā arī gribēja Lietuvas izlasē it kā spēlēt, bet nu leišiem jau pašiem bija pietiekami labi spēlētāji.
varbūt viņš tomēr ir Leons Rautiņš?
, 2010-08-29 19:31, pirms 14 gadiem
Hakeris01 rakstīja: varbūt viņš tomēr ir Leons Rautiņš?
Leo and Andy Rautins: 'The game against...
, 2010-08-29 19:32, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Interesanti, ka abām komandām treneri ir lietuvieši. Leo Rautins (jeb Rautēns Kanādas lietuvietis ) vēl 91. gadā arī gribēja Lietuvas izlasē it kā spēlēt, bet nu leišiem jau pašiem bija pietiekami labi spēlētāji.
neko interesantu šeit neredzu.
, 2010-08-29 19:48, pirms 14 gadiem
Vai tad ne Rautēns
Marselinju Huertass un Rauls Netu. Foto: FIBA
3

Brazīlijas kandidāti OS kvalifikācijai: atgriežas Netu, ierindā Pasečņika cīņu biedrs

Brazīlijas basketbola izlase paziņojusi 16 kandidātu sarakstu, kuri gatavosies no 2. līdz 7. jūlijam Rīgā gaidāmajam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Kandidātu lokā iekļauts aizvadītajā sezonā traumas dēļ nespēlējušais Rauls Netu, kā arī Anžeja Pasečņika komandas biedrs Vitors Benite.
Viktors Vembanjamā. Foto: FIBA
6

Dvīņu torņi Vembanjamā un Gobērs: OS saimniece Francija izvēlas kandidātus

Francijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Vensāns Kollē pavēstījis 19 spēlētāju kandidātu sarakstu Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' līderis Hovards olimpisko spēļu kvalifikācijā pārstāvēs Puertoriko

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi amerikāņu aizsarga Markusa Hovarda basketbola pilsonības maiņas pieprasījumu, tādējādi basketbolists vasarā varēs pārstāvēt Puertoriko valstsvienību olimpisko spēļu kvalifikācijā.