Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Kāds woodoo lāsts!!!

Interesanta statistika, jau otro gadu uzvaram, jau otro gadu pārējie nospēlē tā lai mēs netiktu:

1. Cik fantastiski konsekventi neveiksmīgi ir paralēlie rezultāti:
Latvija ir vienīgā izlase visā čempī, kurai uzvara nedod vietu nākamajā kārtā!!!

2.Ar vienu uzvaru piemēram Vācija, ne tikai tiek tālāk, bet ņem līdzi arī uzvaru, kas dod viņiem dalītu 3-4 vietu nākamajā grupā un reālas izredzes tikt 4daļfinālā. Tas viss ar tikai VIENU (!!!!!) uzvaru grupā. Švaka uzvara ar +3 pār krieviem, bet visās citās zvaigznes sastājas tā lai ar to pietiek.

3.Neaizmirstam horvātu neticamo trijnieku pret spāniju pagājušajā čempī. Sveša spēle, kas pilnībā mainīju fanu spriedumu par paveikto...
Jā, protams, var prasīt vairāk uzvaru, vienkārši liekas komiski, ka visi var atļauties tizloties (piem. Lietuva šogad), bet visiem ar vienu uzvaru pietiek lai tiktu tālāk, tikai ne mums. Laikam jau jānoalgo kāda burvis vai ekstrasenss, kas sakārtos, ja esam spējīgu uzvarēt vienu spēli, tad tomēr pārējie mači nenoņems jau atkal šai uzvarai jēgu. Nevienu komandu liktens nav sodījis šādi jau otro čempi pēc kārtas, kad uzvara vislaik ir neīstā.
..
p.s. Par Vācijas veiksmi kremt visvairāk, tikai VIENA uzvara pār Krieviju ar +3 un šiem visas zvaigznes sastājās tā, ka šie vēl 8niekā var tikt :@ Nez, jāupurē kāda aita pirms čempja basketbola dievam vai kas?!

  +4 [+] [-]

, 2009-09-10 02:02, pirms 15 gadiem
Man pēc šitā 3 dienu čempja ir vēl baisākas morālās paģiras, nekā pēc atbilstošas 3 dienu košanas... Gaidīts bija tik daudz, bet tāds čiks beigās... Jāpiekrīt, ka ne tikai mūsējie notizlojās, bet no mums neatkarīgie faktori sakrita nelabvēlīgākajos iespējamos variantos. Un par tiem +8 vs +9 punktiem vispār kronis visam!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 02:07, pirms 15 gadiem
TV PACK rakstīja: Man pēc šitā 3 dienu čempja ir vēl baisākas morālās paģiras, nekā pēc atbilstošas 3 dienu košanas... Gaidīts bija tik daudz, bet tāds čiks beigās... Jāpiekrīt, ka ne tikai mūsējie notizlojās, bet no mums neatkarīgie faktori sakrita nelabvēlīgākajos iespējamos variantos. Un par tiem +8 vs +9 punktiem vispār kronis visam!
Tieši tā, un tākā sakrīt jau otro gadu, es sāku domāt par kādu pārdabisku spēku. :/

  +5 [+] [-]

, 2009-09-10 02:09, pirms 15 gadiem
Viena liela laža beigās tika nolaista, jo mūsu komandas soliņš nezināja, ka pietiek ar +8, nevis +9.

Tāpēc jau vācieši pēdējās 10 sekundēs pie +6 nesita sodu (par ko pat pēc spēles intervijā aizvien brīnijās Blūms), jo labāk par mums zināja, ka Latvijai nav jāmet trīspunktnieks. Vācieši baidījās, ka pēc soda uzsišanas, LV varētu iemest 2 punktus no sodiņu līnijas. Mums bija jāizspēlē uz groza apakšu un jāgūst 2 punkti vai arī jānopelna tiesības uz sodiņu mešanu. Viss.

Tas tikai pierāda, cik "kvalitatīvi" strādāja Miglinieks un Valeiko...

     [+] [-]

, 2009-09-10 02:20, pirms 15 gadiem
Zoverags rakstīja: Viena liela laža beigās tika nolaista, jo mūsu komandas soliņš nezināja, ka pietiek ar +8, nevis +9.

Tāpēc jau vācieši pēdējās 10 sekundēs pie +6 nesita sodu (par ko pat pēc spēles intervijā aizvien brīnijās Blūms), jo labāk par mums zināja, ka Latvijai nav jāmet trīspunktnieks. Vācieši baidījās, ka pēc soda uzsišanas, LV varētu iemest 2 punktus no sodiņu līnijas. Mums bija jāizspēlē uz groza apakšu un jāgūst 2 punkti vai arī jānopelna tiesības uz sodiņu mešanu. Viss.

Tas tikai pierāda, cik "kvalitatīvi" strādāja Miglinieks un Valeiko...
Ja tā ir taisnība, tad galvenais, ka nebija tīši jāsit Jaglam beigās. Tad gan pēc Jaglas trošaka, gan pēc Kalves kļūdām, VISS VĒL BIJA OK, Jagla ar bumbu pie sava groza un 10 sekundes.. uzvara tad sanāk bija rokā.. :/
Hmm, gribu dzirdēt oficiālu komentāru par šo. Jo arī biju pārsteikts, ka pie +8 vācieši SITA Kalvem, nevis nogaidīja.

     [+] [-]

, 2009-09-10 02:24, pirms 15 gadiem
Bet tas nemaina mana raksta domu.. par citu paradoksu...

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 02:40, pirms 15 gadiem
Juris. rakstīja: Ja tā ir taisnība, tad galvenais, ka nebija tīši jāsit Jaglam beigās. Tad gan pēc Jaglas trošaka, gan pēc Kalves kļūdām, VISS VĒL BIJA OK, Jagla ar bumbu pie sava groza un 10 sekundes.. uzvara tad sanāk bija rokā.. :/
Hmm, gribu dzirdēt oficiālu komentāru par šo. Jo arī biju pārsteikts, ka pie +8 vācieši SITA Kalvem, nevis nogaidīja.
Principā Tev ir absolūta taisnība. Vācieši speciāli sita sodu Kalvem, jo laiks atlika tikai vienam uzbrukumam un nedrīkstēja ļaut mūsējiem novilcināt spēli līdz sirēnai. Vācieši ļāva Kalvem mest sodus ar domu, ka pat pie veiksmes Kalvem sodiņos, pēc tam paši varēs mest trīnieku un labot neizdevīgo +10 uz +7. Domāju, ka vācieši jutās stipri pārsteigti, kad latvieši pie +8 atviegloja viņiem dzīvi un uzsita Jaglam sodu - tagad viņiem grūta 3nieka (ja Kalve būtu iemetis) vai 2nieka (jo Kalve kļūdījās sodos) vietā pietika kaut vai ar vienu precīzu sodiņu, bet Jagla iemeta abus. Pēc tam uzbrukumā Valters domāja, ka vācieši sedz viņu uz trīspunktnieku, bet patiesībā vācieši sedza, lai viņš neieskrien soda laukumā vai neatdod piespēli centram. Un tad mūsējie turpināja pārsteigt vāciešus - 2nieka vietā Šķēle meta sasteigtu trīnieku.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 02:42, pirms 15 gadiem
viss sakas ar to ka 1.krieviem nav zvaigznu,jauns sastavs-tos mes noteikti nemsim;2.franci panema pedejo bileti lai ar zvaigznem,bet ir nemami;3.vaciesi bez novicka un ari ar jaunu sastavu noteikti nemami;vismaz butu novertejusi pretiniekus nevis lasijusi avizes ka pretinieki liela un baidas no latvijas izlases,tad ari sakapa galva ka redz mes esam gandriz grupas favoriti,bet redz ka braucam majas.vajakais sniegums no visam izlasem.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-10 03:01, pirms 15 gadiem
himis 21 rakstīja: viss sakas ar to ka 1.krieviem nav zvaigznu,jauns sastavs-tos mes noteikti nemsim;2.franci panema pedejo bileti lai ar zvaigznem,bet ir nemami;3.vaciesi bez novicka un ari ar jaunu sastavu noteikti nemami;vismaz butu novertejusi pretiniekus nevis lasijusi avizes ka pretinieki liela un baidas no latvijas izlases,tad ari sakapa galva ka redz mes esam gandriz grupas favoriti,bet redz ka braucam majas.vajakais sniegums no visam izlasem.
NETĒMĀ čalīt! Šis topiks ir par paradoksiem pārējo spēļu rezultātos. Kad pilnīgi visiem pietiek ar vienu uzvaru, lai tiktu tālāk, visiem, bet LV jau otro gadu zvaigznes pārējās spēlēs nostājas tā, ka ar uzvaru nepietiek. Atgādinu Vācijai ir tikai viena uzvara ar +3 pret krieviem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-10 08:59, pirms 15 gadiem
Tas tikai liecina par to, ka basketbola Dievs nav par Latvijas vīriešu izlasi. Interesanti - kādēļ? Varbūt LBS funkcionāriem beidzot pietiks drosmes un saprāta nevis novelt atkal visu uz galveno treneri un fatālu neveiksmi, bet saprast un izdarīt secinājumus, ka sīkumu tādos turnīros nav un nebūs arī nakotnē. Un kamēr netiks iznīdētas ar saknēm iespējas izlasi pataisīt par neadekvātu, kivičveidīgu eksemplāru saietu ar visu no tā izrietošo, nekas nemainīsies...

     [+] [-]

, 2009-09-10 09:54, pirms 15 gadiem
Labāk paskatieties kā darīja Bulgāri un cik tur pietrūkā lai paņēmtu leišus. Pavisam vienkārš basītis + naturalizētais Roulends kuru no Austrālijas uz eiropu atvilka Barons + trenneris kurš iztiek pat bez dēlīša bet tikai ar pieredzi. Ari Latvija var iet citu ceļu