Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Mūsējo spēle bija samocīta"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Krūmiņš: "Mūsējo spēle bija samocīta"
Varis Krūmiņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestis.lv

Pēc Latvijas basketbola izlases pirmās spēles Eiropas čempionātā, kurā ar 68:81 tika zaudēts Krievijai, basketbola treneris Varis Krūmiņš mūsu komandas sniegumu vērtēja kā samocītu un bija neizpratnē par Andra Biedriņa mazo spēles laiku izšķirošajos mača brīžos.

''Ņemot vērā to, ka tā bija pirmā spēle, abas komandas spēlēja ar lielu pašatdevi, maksimāli koncentrēti. Mums bija iespējas uzvarēt. Krieviem ļoti labs spēles beigās bija Kellijs Makārtijs. Tieši izšķirošajos brīžos pazaudējām viņu aizsardzībā, un viņš izšķīra spēles likteni,'' pēc spēles sprieda Krūmiņš.

Runājot par Andra Biedriņa sniegumu pirmajā spēlē, basketbola treneris pauda izbrīnu par to, ka Latvijas centrs spēles izskaņā vairāk laika pavadīja uz soliņa nekā laukumā: ''Iespējams, tas bija saistīts ar Kaspara Kambalas labo spēli. Mūsu izlases treneru plāns ''noņemt'' no spēles pretinieku garos spēlētājus attaisnojās. Varbūt beigās vajadzēja spēlēt ar diviem garajiem un spiest uz groza apakšu. Vispār diezgan samocīta spēle mūsējo izpildījumā un daudz muļķīgu kļūdu. Aizsardzībā kārtējo reizi netikām galā ar ''pick 'n' roll'', ko jau pirms čempionāta uzsvēra Kristaps Valters. Krievi daudz punktu guva pēc vieglām izspēlēm.''

 +12 [+] [-]

, 2009-09-07 20:26, pirms 15 gadiem
Biedriņu jau laukumā nelaiž jo sodiņus tak nevar iemest! Kambalu noslauka,bet punkti ar sodmetieniem krājās.

 +14 [+] [-]

, 2009-09-07 20:27, pirms 15 gadiem
Krūmiņš: "Mūsējo spēle bija samocīta"

Pilnībā piekrītu viņam, ir kur pielikt letiņu spēlē, gan būs labi, esmu optimists!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-07 20:28, pirms 15 gadiem
Ritwars rakstīja: Biedriņu jau laukumā nelaiž jo sodiņus tak nevar iemest! Kambalu noslauka,bet punkti ar sodmetieniem krājās.
bet aizsardziba, atlekusas bumbas, un veld audz kas cits... nesaprotu, akpec pie - 2 nelaida laukuma, nesaprotu

  -2 [+] [-]

, 2009-09-07 20:39, pirms 15 gadiem
Kambis malacis, īsts Kangars-cīnītājs! Boks ir stiprinājis vajadzīgās īpašības, bet ko tur Ādolfs blefo?! Treneris sauc uz nomaiņu, bet šis NĒ, neiešot! Pilnīgs bērnudārzs! Te jau analogs "Bērza lietai" prasās...

  -1 [+] [-]

, 2009-09-07 20:46, pirms 15 gadiem
Marions rakstīja: Kambis malacis, īsts Kangars-cīnītājs! Boks ir stiprinājis vajadzīgās īpašības, bet ko tur Ādolfs blefo?! Treneris sauc uz nomaiņu, bet šis NĒ, neiešot! Pilnīgs bērnudārzs! Te jau analogs "Bērza lietai" prasās...
mes daudz nemaz nezinam par speli, piemeram KV teica, ka trenera uzdevums bija laut mest trulus Bikovam ...
blaut jau uz speletajiem viegli, bet neizskatija,s ak vini atbraukusi pastaigaties, katrs darija cik vareja, ne visiem sodien sanacaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-07 20:57, pirms 15 gadiem
Zinot kā Latvija spēlē otrajā dienā pēc kārtas! Būs zili brīnumi!!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-07 21:46, pirms 15 gadiem
(Marions) Par Valtera nolikšanu pie vietas piekrītu, tikai ne tik drastiskā veidā. Pārdomu nolūkos, kā pirmo rīt izlaistu Blūmu, un Valters, lai sev atvēlētajā laiciņā pierāda, ka Kemzura kļūdās. Ja izlase visas 3 spēles zaudēs (tfu, tfu, tfu), tad Valdis pašlepnumā teiks, ka Kemzura nav mācējis izmantot Kristapiņa "trumpjus."

  +1 [+] [-]

, 2009-09-07 22:24, pirms 15 gadiem
Kur tu Biedrinju gribi iebazt? ko vinsh shaja spele izdarija? vienu ietrieca un vienu blokjeja. un tad sazin cik metieni garam un shwai aizsardziba.
drikst uzticeties vinjam?
Kaspars malacis, paradija kaa jacinas. jacer ka njems priekshzimi no shisdienas Kas[ara speles un rit nokapasimies taa kartigi. veiksmi

  +2 [+] [-]

, 2009-09-07 23:37, pirms 15 gadiem
Pirmkārt, es te esporta lietotājus dažus nesaprotu, jūs bijāt iedomājušies ka krievus ņemsim un drāzīsim pa pilnu programmu? Ar kuru galu jūs domājat, jā nebija vecā izlase, bet tur spēlētāju netrūkst! Tā ir Krievija! Viņi var visu ar vienalga kādiem līdzekļiem!
Otrkārt, Kambis labs visi citi slikti? Kurš no viņiem necīnijās, pat Uvelis uzbrukumā atlēcošo izkapāja, Šķēle cīnijās, varbūt neaizgāja tā spēle, bet darīja ko varēja, Biedriņš nu nevar visu laiku sanākt (Varbūt Kemzura pataupija uz rītu), tāpat ko citu var viņa vietā likt, ne Cipruss, ne Bērziņš, nekāds bez Kambalas nevar tā par bumbām pacīnīties, sakat ko gribat!
Valters, jā lohs un kas vēl iedomīgs neies mainīties, no otras puses skatoties, pierādas ka viņs darīs jebko, lai komanda uzvarētu, labi bija kļūda (kurš nekļūdās), Blūms nevada to saspēli tik labi, no malas var redzēt kura saspēlnieka uzbrukumi ir organizētāki!
Treškārt, atcerieties arī daži par to kas ir Francija un Vācija, nu nebūs tā ka mēs viņus varēsim ar cīgu nolikt uz dēļiem!
Ja Latvija visas trīs spēles pakāstu ar 10 punktu starpību, nevienam nebūtu tiesību teikt, ka viņi nulles ir, Latvijas izlasei jāspēlē pret trīs basketbola Grandiem!
Nobeigumā prieks par Kambalas precizitāti no soda līnijas! Šī bija tikai pirmā spēle! Neleksim augstāk par sēžamvietu un cerēsim ka uzvaras būs!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-08 08:05, pirms 15 gadiem
Iws91 rakstīja: Kur tu Biedrinju gribi iebazt? ko vinsh shaja spele izdarija? vienu ietrieca un vienu blokjeja. un tad sazin cik metieni garam un shwai aizsardziba.
drikst uzticeties vinjam?
Kaspars malacis, paradija kaa jacinas. jacer ka njems priekshzimi no shisdienas Kas[ara speles un rit nokapasimies taa kartigi. veiksmi
Labāk b;utu palicis Rīgā un Bērzu tusētu!