Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Anete Horelika: "Aizsardzībā labi jānospēlē pret visām"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Anete Horelika: "Aizsardzībā labi jānospēlē pret visām"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Labi nospēlējām jau pirmajā sacensībā Rīgā, vienkārši Vaitai bija fantastiska spēle, ar to arī izskaidrojams mūsu zaudējums," atzinīgi komandas darbību LSBL finālsērijā novērtē SK "Cēsis" sieviešu basketbola komandas uzbrūkošā aizsardze Anete Horelika.

Piektdien Horelika otro reizi pēc kārtas finālsērijā laukumā devās Cēsu starta piecniekā, aktīvi un rezultatīvi spēlēja uzbrukumā, aizsardzībā sedza „TTT Rīga” līderi Latanju Vaitu. Lai gan rīdzinieču līdere guva 15 punktus un izcīnīja 7 atlēkušās bumbas, tas tomēr bija krietni mazāk nekā divās iepriekšējās spēlēs. Horelika 21:37 minūšu laikā realizēja 4 no 9 metieniem, guva 10 punktus, izcīnīja 3 bumbas zem groziem, 1 reizi rezultatīvi piespēlēja un 1 reizi kļūdījās.

Anete HORELIKA

Centos darīt visu pēc labākās sirdsapziņas, palīdzēt komandai. Treneris man uzticējās pirmajās divās finālsērijas spēlēs, jūtos pārliecināta par sevi. Labi nospēlējām jau pirmajā sacensībā Rīgā, vienkārši Vaitai bija fantastiska spēle, ar to arī izskaidrojams mūsu zaudējums. Tāpēc mums nebija no kā atgūties. Pašai spēlēt pret Vaitu bija tāpat kā pret jebkuru citu spēlētāju. Nebija starpības, nešķiroju spēlētājas, aizsardzībā labi jānospēlē pret visām.

Ieva TĀRE, SK „Cēsis” kapteine

Notiek normāla finālu cīņa līdz trīs uzvarām. Mēs zaudējām izbraukumā, viņas arī zaudēja izbraukumā. Šodien spēlējām kā komanda, visas ļoti labi nocīnījās, tas atspoguļojās rezultātā. Anete Horelika un Zane Eglīte šajā spēlē nospēlēja super. Domāju, mūsu fiziskā gatavība finālsērijai ir laba. Esam aizvadījušas smagu sezonu, esam labā fiziskā formā un gatavas cīnīties līdz galam, lai cik spēles tas prasīs.

     [+] [-]

, 2010-04-10 11:03, pirms 14 gadiem
Horele mostrs!!!! Taa turet!!!

     [+] [-]

, 2010-04-10 17:30, pirms 14 gadiem
apsveicami malace lai turpmak veicas