Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

eSports.lv aptaujas rezultāti: Domas par basketbolistu gaitām Grieķijā dalās

eSports.lv aptaujas rezultāti: Domas par basketbolistu gaitām Grieķijā dalās
Jānis Blūms
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas vīriešu basketbola izlase šobrīd atrodas Grieķijā, kur aizvada divas pārbaudes spēles. Vakar Latvijas izlase piekāpās serbiem, bet šovakar tiksies ar 2006. gada pasaules vicečempioniem grieķiem. Lai gan šobrīd viena n spēlēm jau aizvadīta, apkoposim eSports.lv aptaujas rezultātus, kurā tika uzdot vienkāršs jautājums - Kā Latvijas basketbola izlasei veiksies turnīrā Grieķijā?

Uz aptaujas jautājumu eSports.lv lietotājiem bija iespēja atbildēt gandrīz divas dienas un lielākā daļa uzskata, ka vismaz vienu uzvaru no Grieķijas mūsu vīri pārvedīs.

31 procents aptaujā piedalījušos eSports.lv lietotāju uzskata, ka Latvijai no Grieķijas vajadzētu pārvest divas uzvaras, kas gan vairs nav reāli, jo kā zināms vakar mūsu vīri otrajā pagarinājumā atzina Serbijas izlases pārākumu.

Arī 22 procentu respondentu neprata pareizi prognozēt Latvijas izlases paveikto Grieķijā. Tieši šāda daļa respondentu prognozēja, ka Latvija apspēlēs Serbiju un piekāpsies grieķiem.

Šobrīd aktuāli palikuši vairs tikai divi aptaujas atbilžu varianti – "Zaudēs gan Serbijai, gan Grieķijai" un "Zaudēs Serbijai, uzvarēs Grieķiju". Divus zaudējumus Latvijas izlasei paredz 23 procenti respondenti, bet vismaz uzvaru pār Grieķiju 24 procenti.

eSports.lv aptauja

Kā Latvijas basketbola izlasei veiksies turnīrā Grieķijā?

Atbilde%
Uzvarēs Serbiju zaudēs Grieķijai22%
Uzvarēs gan Serbiju gan Grieķiju31%
Zaudēs gan Serbijai gan Grieķijai23%
Zaudēs Serbijai uzvarēs Grieķiju24%

Aptaujā piedalījās 829 respondentu


, 2009-08-20 19:20, pirms 15 gadiem
Kaa buus taa buus labi!
Peec chempionaata parunaasim.
, 2009-08-21 08:04, pirms 15 gadiem
Diez vai gribēsies runāt kādam.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
4

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
33

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Išmaels El-Amins. Foto: Dāvis Lejasmeiers
1

Kurzemes kaujā pietiek ar trīs spēlēm: "Ventspils" saņem LBL bronzu

Ar bronzas godalgām savos kaklos šo basketbola sezonu noslēguši "Ventspils" basketbolisti, kuri ar 88:77 arī trešajā mazā fināla sērijas spēlē pārspēja "Liepāju". Tādējādi "Ventspils" vienība kādu no Latvijas čempionāta godalgām ieguvusi jau 27. gadu pēc kārtas.