Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Krističs būs Serbijas izlases kapteinis

Krističs būs Serbijas izlases kapteinis
Serbijas izlase

Serbijas vīriešu basketbola izlases kapteinis gaidāmajā Eiropas čempionātā būs centrs Nenads Krističs, tā noteiks komandas balsojumā.

Nenads Krističs būs Serbijas izlases kapteinis visu sagatavošanās posmu un Eiropas čempionātā, kas 7. septembrī sāksies Polijā. "Kļūšana par nacionālās izlases kapteini ir ne tikai liels gods, bet arī liela apņemšanās. Īpaši tāpēc, ka šī ir gados jauna komanda. Šajā komandā gan ir labas attiecības un komandas gars, tāpēc domāju, ka nav īpašas nozīmes tieši kurš ir kapteinis. Jebkurā gadījumā centīšos būt piemērs jaunajiem spēlētājiem, lai būtu kapteiņa cienīgs," sacījis pats Krističs. 26 gadus vecais Krističs Serbijas izlasē debitēja 2003. gadā.

Otrdien Serbijas izlase aizvadīs pārbaudes spēli aiz slēgtām durvīm ar Grieķiju, bet jau dienu vēlāk turpat Atēnās aizvadīs maču ar Latvijas izlasi. Spēles sākums 21:45 pēc Latvijas laika. Ceturtdien Latvija tiksies ar Grieķiju, bet piektdien serbi ar grieķiem tiksies atkārtoti.

Izmantotie resursi:
b92.net
kss.rs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-08-18 18:24, pirms 15 gadiem
krstičs autor??????????????????

  +2 [+] [-]

, 2009-08-18 18:29, pirms 15 gadiem
Nu ko, divi gadi pagājuši, nez vai Darko Milicic savus solijumus ir izpildījis?

youtube.com: YouTube - Milicic Darko (English sub) after...