Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bauermans atskaita trīs spēlētājus

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vācijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Dirks Bauermans paziņojis par trīs spēlētāju atskaitīšanu. Darbu izlasē neturpinās Bastians Dorets, Gordons Geibs un Filips Švethelms, kuru pozīcijās ir liela konkurence.

Vācieši ir Latvijas valstsvienības pretinieki Eiropas čempionāta finālturnīrā. „Visi trīs apliecināja, ka nopelnījuši vietu treniņnometnē,” teica Bauermans. „Taču konkurence viņu pozīcijās bija pārāk liela. Bastians un Filips turklāt atzina, ka bijuši pārguruši pēc Eiropas U-20 čempionāta. Gordons ir labs aizsardzībā, bet viņa konkurenti Haiko Šafarčiks un Pērs Ginters labāk pārvalda bumbu.”

Bauermans pauda apmierinātību ar pirmajiem treniņiem. „Nodrošināti nepieciešamie apstākļi. Zāle, nodarbību zāle, svaru zāle un viesnīca ir līmenī. Jaunie spēlētāji labi iekļāvušies komandā, protams, viņiem dažreiz trūkst pieredzes. Esmu apmierināts, ka šajā ziņā pozitīva loma ir Janam Jaglam (DKV Joventut), kurš pieņēmis daudzas lietas pēc mūsu janvāra sarunas.”

Otrdien savstarpēji sacentīsies divi dažādi valstsvienības virknējumi. Piektdien un sestdien vācieši Leidenē spēlēs ar Nīderlandi un Izraēlu. Pēc pārbaudes spēlēm izlasē paliks 14 basketbolisti.

Izmantotie resursi:
basketball-bund.de

     [+] [-]

, 2009-08-03 20:27, pirms 15 gadiem
atskalda