Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Patriots" šķiras no sešus čempiontitulus atvedušā galvenā trenera Beličeka

"Patriots" šķiras no sešus čempiontitulus atvedušā galvenā trenera Beličeka
Bils Beličeks. Foto: AP/Scanpix

Atsaucoties uz saviem avotiem, Ziemeļamerikas mediju milzis ESPN vēsta par Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Jaunanglijas "Patriots" lēmumu šķirties no 24 gadus komandu vadījušā galvenā trenera Bila Beličeka.

71 gadu vecais Bils Beličeks uzskatāms par visu laiku labāko NFL treneri. Viņa pārraudzībā sešus čempiontitulus ar Bostonas apriņķa komandu izcīnīja saspēles vadītājs Toms Breidijs. Beličeks šobrī ir NFL vēsturē trešais uzvarām bagātākais treneris, tiekot pie 302 uzvarām. Līdz visu laiku visvairāk uzvaru sakrājušā Dona Šulas (328 uzvaras) panākšanai Beličekam būtu vajadzīgas vēl trīs samērā labas sezonas.

Kā vēsta ESPN avoti, šo nedēļu Bils Beličeks un "Patriots" īpašnieks Roberts Krafts pavadīja pārrunās par kluba nākotnes attīstību un iespējām turpināt sadarbību. Starp 24 gadus kopā pavadījušajiem Beličeku un Kraftu nav konflikta, tādēļ konstruktīvā ceļā esot nonākts līdz lēmumam turpmāk abiem iet katram savu ceļu. Šī bijusi amerikāņu futbola vēsturē vissekmīgākā komandas īpašnieka un trenera sadarbība, novedot pie komandas spēlēšanas deviņās Super Bowl spēlēs, no kurām sešās patrioti tika pie kārotās trofejas.

Beličekam spēkā vēl ir viena gada līgums ar "Patriots", taču Krafts piekritis ļaut trenerim izskatīt citas darba iespējas, neprasot par to kompensāciju. Kā potenciālā Beličeka pakalpojumu kārotāja izskanējusi Atlantas "Falcons". Tāpat pie jauna īpašnieka tikusī Vašingtonas "Commanders" lūkos veikt skaļu galvenā trenera piesaisti.

Aizvadītā regulārā sezona bija Bila Beličeka pieticīgākā pie "Patriots" stūres 24 darba gadu laikā. Bostonas apriņķa komanda izcīnīja tikai četras uzvaras, kas gaidāmā pavasara draftā dos "Patriots" komandai trešo augstāko izvēli.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...


, 2024-01-11 16:06, pirms 5 mēnešiem
Vreibls uz NE confirmed?
, 2024-01-11 16:25, pirms 5 mēnešiem
CoopeR rakstīja: Vreibls uz NE confirmed?
Galīgi neticās ka būs skriešana pēc šī posteņa.Ja aizsardzība ir un bija pāris traumas,tad uzbrukuma kā tāda nav.QB ar jādraftē.
Drīzāk daudzi gribēs uz Chargers.
Tagad gaidīs ko izdomās Mičiganas Harbaugh,un ja nepamet Mičiganu tad tik droši sāksies šis treneru šovs
, 2024-01-11 20:51, pirms 5 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Galīgi neticās ka būs skriešana pēc šī posteņa.Ja aizsardzība ir un bija pāris traumas,tad uzbrukuma kā tāda nav.QB ar jādraftē.
Drīzāk daudzi gribēs uz Chargers.
Tagad gaidīs ko izdomās Mičiganas Harbaugh,un ja nepamet Mičiganu tad tik droši sāksies šis treneru šovs
Makdaniels vai Vrabels. Varbūt pat abi Vrabels galvenais, Makdaniels uzbrukuma koordinātors.
, 2024-01-11 21:51, pirms 5 mēnešiem
Edgars rakstīja: Makdaniels vai Vrabels. Varbūt pat abi Vrabels galvenais, Makdaniels uzbrukuma koordinātors.
Neticu ka Mcdanielam dos kāds drīzumā HC darbu.
Kārtējais Beličeka palīgs kurš neko nav spējis izdarīt ārpus Bostonas
, 2024-01-12 00:39, pirms 5 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Neticu ka Mcdanielam dos kāds drīzumā HC darbu.
Kārtējais Beličeka palīgs kurš neko nav spējis izdarīt ārpus Bostonas
Tas protams, tāpēc jau saku, ka viņš drīzāk varētu būt OC, jo Kraftam jau tādi savi čaļi patīk, nebrinīšos, ja viņi vēl Džimmiju G mēģinās atpakaļ dabut
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.