Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vaņinam zaudējums savā laukumā pret "Vaduz"

Vaņinam zaudējums savā laukumā pret "Vaduz"
Andris Vaņins
Foto: Le Nouvelliste/Bittel

Šveices superlīgas 10. spēļu kārtas mačā šodien zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētais FC "Sion", kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās FC "Vaduz".

Vienīgo reizi Vaņins kapitulēja spēles 74. minūtē, kad Latvijas izlases vārtsargu pārspēja pussargs Stjepans Kukuruzovičs, sarūgtinot nepilnus septiņus tūkstošus vietējo līdzjutēju.

Lai gan otrā puslaika sākumā Vaducas klubs palika desmit vīru sastāvā, "Sion" futbolistiem neizdevās izglābties no zaudējuma.

Šveices superlīgas kopvērtējumā "Sion" komanda ar 14 punktiem desmit spēlēs ieņem piekto vietu desmit komandu konkurencē, bet "Vaduz" ar deviņiem punktiem ir septītie. Līdervienība pašlaik ir FC "Basel 1893", kas līdzšinējās desmit spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras, iegūstot 27 no maksimālajiem 30 punktiem.

35 gadus vecais Vaņins šosezon Sionas kluba vārtus ir sargājis visos desmit mačos, kopumā ielaižot 13 vārtus.

Izmantotie resursi:
sfl.ch