Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Keins iesit abos puslaikos, "Bavārija" titula aizstāvēšanu turpina nevainojami

Keins iesit abos puslaikos, "Bavārija" titula aizstāvēšanu turpina nevainojami
Harijs Keins. Foto: Tom Weller/DPA/Picture-Alliance/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas otrās kārtas pēdējā spēlē pašreizējā čempione Minhenes "Bayern", pateicoties angļa Harija Keina diviem vārtu guvumiem, savā laukumā pārspēja (3:1) "Augsburg".

Anglijas izlases snaiperis pirms nedēļas bija rezultatīvs arī savā debijā Bundeslīgā, bavāriešiem pirmajā kārtā viesos apspēlējot (4:1) Brēmenes "Werder".

Augsburgieši turnīra pirmajā nedēļā izspēlēja iespaidīgu neizšķirtu (4:4) pret Menhengladbahas "Borussia".

Cīņas ievadā nedaudz bīstamāk uzbruka "Augsburg", bosnietim Ermedinam Demirovičam no parocīgas pozīcijas bumbu raidot garām Svena Ulraiha sargātajam cietoksnim.

Minhenieši pretiniekus bargi sodīja par neizmantoto iespēju, mājiniekiem 32. minūtē izvirzoties vadībā: Augsburgas kluba vārtsargs Fins Dāmens atvairīja Leroja Sanē sitienu, tomēr bumba atlēcienā no aizsarga Fēliksa Udohaja nokļuva vārtos.

Vienā no nākamajiem uzbrukumiem augsburgietis Niklass Doršs savā soda laukumā bumbu aizskāra ar roku un 11 metru soda sitienu pārliecinoši realizēja Keins.

69. minūtē Keinam izdevās nostiprināt mājinieku pārsvaru, anglim uzbrukuma smailē izmantojot kanādieša Alfonso Deivīsa reidu gar laukuma malu un pēcāk veikto piespēli.

Pamatlaika izskaņā Augsburgas vienībai goda vārtus guva 21 gadu vecais horvāts Dions Beljo.

Nākamajā kārtā bavārieši sestdien viesosies Menhengladbahā.

Kopvērtējumā pa sešiem punktiem ieguvušas arī Berlīnes "Union", Leverkūzenes "Bayer", "Wolfsburg" un "Freiburg" komandas. Pa četriem punktiem ir Dortmundes "Borussia" un Frankfurtes "Eintracht" kontā.

Vācijas Bundeslīgas otrā spēļu kārta

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
25.08RB Leipzig – Stuttgart5:1 (0:1)Henrihss 51' Olmo 63' Opendā 66' Kampls 74' Simonss 76' – Girasī 35'
26.08Freiburg – Werder Bremen1:0 (0:0)Filips 90'+6
Köln – Wolfsburg1:2 (0:0)Valdšmits 55' – Vinds 62' 72'
Bochum – Borussia Dortmund1:1 (1:0)Stogers 13' – Malens 56'
Heidenheim – Hoffenheim2:3 (1:0)Beste 26' Pjeringers 58' – Beiers 77' Kaderžābeks 81' Kramaričs (11m) 90'
Darmstadt – Union Berlin1:4 (1:3)Mehlems 24' – Gozenss 4' 34' Behrenss 39' Deki 65'
Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen0:3 (0:2)Bonifass 18' 53' Tahs 45'+6
27.08Mainz – Eintracht Frankfurt1:1 (1:0)Dž.-S. Lī 25' – Marmušs 90'+1
Bayern München – Augsburg3:1 (2:0)Udohajs (s.v.) 32' Keins (11m) 40' 69' – Beljo 86'

Izmantotie avoti:
https://www.bundesliga.com/en/bunde...


, 2023-08-27 22:00, pirms 9 mēnešiem
tad jau izrādās ka Keinam vienalga kurā līgā sist golus
, 2023-08-27 22:00, pirms 9 mēnešiem
...atkal Keinam piespēlē kanādietis Deiviss...šķiet džeki saprotas, jo abi prot angliski....tas, ka pendeli sita Keins - tas ir komandas vadības norādījums....citādi man škiet, ka melnie bavārieši ignorē Hariju, jo viņu skatā līderis ir gailis Sanē...nu, skatīsim kā tas tālāk attīstīsies
, 2023-08-28 10:35, pirms 9 mēnešiem
dakots rakstīja: ...atkal Keinam piespēlē kanādietis Deiviss...šķiet džeki saprotas, jo abi prot angliski....tas, ka pendeli sita Keins - tas ir komandas vadības norādījums....citādi man škiet, ka melnie bavārieši ignorē Hariju, jo viņu skatā līderis ir gailis Sanē...nu, skatīsim kā tas tālāk attīstīsies
Sanē komandā ir ilgāk nekā Keins un ir tik pat augstas klases futbolists. Keins pievienojās komandai pavisam nesen, tāpēc šāda situācija nav nekas neparasts. Attīstīsies tā, ka saspēlēsies un vairāk piespēlēs Keinam labās situācijās. Un Keins gan jau ielauzīsies vācu valodā.
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.