Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "Rīgas Zeļļi" uzvarot "Ventspili" dodas mājās ar pusfināla sērijas pirmo panākumu

Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla pirmajā spēlē “Rīgas Zeļļi” ar rezultātu 100:97, spraigā spēlē, pārspēja “Ventspili”. Rezultatīvākais spēlētājs bija Osborns ar 28 punktiem, kurš bija arī atslēgas spēlētājs rīdzinieku spēles galotnē, realizējot svarīgus metienus. Ventspilnieku rindās Jaunzemam 28 punkti un 8 atlēkušās bumbas. Mājinieki trīspunktu metienus spēja realizēt tikai ar 28% precizitāte, kamēr viesi atbildēja ar 47% precizitāti, kas arī bija viens no faktoriem uzvarā. Piedāvājam īsu spēles apskatu.

Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
48

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.