Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Valteram 14 punkti pret "Caja Laboral", Šķēle iemet 15 "Rūdupim"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Valteram 14 punkti pret "Caja Laboral", Šķēle iemet 15 "Rūdupim"
Kristaps Valters
Foto: diariosur.es

Spānijas līgā 14 punktus guvis Kristaps Valters. Latviešu saspēles vadītājam arī septiņas rezultatīvas piespēles Malagas "Unicaja" savā laukumā ar 79:66 uzvarētajā spēlē pret Vitorijas "Caja Laboral".

Kristaps Valters spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un nospēlēja 27:31 minūtes (lielākais laiks komandā). Šajā laikā Valters guva 14 punktus (1p – 5/5, 2p – 3/3, 3p – 1/5), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva septiņas piespēles, izprovocēja četrus noteikumu pārkāpumus un nopelnīja divas piezīmes. Jāpiebilst, ka Valters maču aizvadīja, neskatoties uz temperatūru.

Uzvaru guva arī Riharda Kuksika "Valencia", kas savā arēnā pieveica "Manresa Assignia" – 75:67. Latviešu uzbrucējs nospēlēja 13:05 minūtes, gūstot sešus punktus (2/4 tālmetienos), savācot trīs piezīmes, kā arī pārtverot vienu piespēli.

"Unicaja" (7-2) atrodas 3. vietā aiz Madrides "Real" (8-1) un "Barcelona" (7-1), bet "Valencia" (6-3) ieņem 4. vietu.

Armands Šķēle guvis 15 punktus "Kalev/Cramo" sastāvā ar 64:72 izbraukumā Baltijas Basketbola līgā zaudētajā spēlē pret "Rūdupis". Šķēle nospēlēja 33:42 minūtes, iemeta 6/12 divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem. Šķēles kontā arī astoņas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, viena pārtverta bumba, divas rezultatīvas piespēles, izprovocēti trīs pārkāpumi un viena piezīme.

Turcijas čempionātā sešus punktus guvis Kaspars Kambala, kura pārstāvētā "Turk Telekom" viesos atzina "Erdemirsport" pārākumu - 73:92. Kambala nospēlēja 18 minūtes un iemeta trīs no četriem divpunktu metieniem, savāca trīs atlēkušās bumbas, pārtvēra divas bumbas, divreiz kļūdījās un nopelnīja trīs piezīmes.

Portugāles čempionātā Māris Gulbis un viņa "Victoria" ar 58:74 viesos zaudēja "Barcelos" vienībai. Gulbis bija savas komandas starta pieciniekā un nospēlēja 35:16 minūtes, gūstot deviņus punktus.

Pie uzvaras Polijas līgā ticis Akselis Vairogs. Viņa Vroclavas "Slask" izbraukumā pagarinājumā ar 106:101 apspēlēja PBG Basket komandu no Poznaņas. Vairogs uzvaru kaldināja ar 17 punktiem, kas gūti nepilnās 28 minūtēs (27:58). Vairoga precizitāte (1p – 8/10, 2p – 3/4, 3p – 1/4). Vairogam sestdien arī viena atlēkusī bumba, trīs pārtvertas bumbas, tikpat kļūdu un arī piecas piezīmes.

Astoņus punktus Ukrainas Superlīgā guvis Rinalds Sirsniņš. Viņa pārstāvētā "Dnipro Azot" viesos zaudēja "Odessa" – 79:97. Sirsniņš nospēlēja tikai 11:20 minūtes, iemeta visus sešus soda metienus un vienīgo divpunktu metienu, bet vienīgo trejaci aizmeta garām. Sirsniņam arī četras atlēkušās bumbas un pa vienai rezultatīvai piespēlei un pārtvertai bumbai.

Izmantotie resursi:
ACB.COM
"BBL Homepage"
TBLStat.net - Turkish Basketball League...
fpb.pt
Tauron Basket Liga
Суперліга. Асоціація баскетбольних клубів...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-26 22:48, pirms 12 gadiem
Kambis guva 4p, skatijos speli atkal,sekoju kambim pedejas speles lidzi un atkal, atkal Jasaitis ir idiots, nesaprotu,kapec vins vel ir kluba, tik daudz vienkarsi braki un algas cipars... Bet komentetaji ari pareiza pateica, Kambim loma palielinasies pamatigi,jo Okurs driz vairs nebus! Ta,ka te ari labums kambim, bet komandai loti bedigi, jo ne velti eiropas atpmaksatais basketbolists, spele tiesam labi katru speli!

     [+] [-]

, 2011-11-26 23:13, pirms 12 gadiem
Lielakais shodienas samurgojums !

Skuju-Janis rakstīja: Kambis guva 4p, skatijos speli atkal,sekoju kambim pedejas speles lidzi un atkal, atkal Jasaitis ir idiots, nesaprotu,kapec vins vel ir kluba, tik daudz vienkarsi braki un algas cipars... Bet komentetaji ari pareiza pateica, Kambim loma palielinasies pamatigi,jo Okurs driz vairs nebus! Ta,ka te ari labums kambim, bet komandai loti bedigi, jo ne velti eiropas atpmaksatais basketbolists, spele tiesam labi katru speli!

     [+] [-]

, 2011-11-27 00:01, pirms 12 gadiem
Valters malacis, nesaprotu kādēļ treneris nelaiž starta pieciniekā, bet ja jau liels spēles laiks, tas +/- vienalga.

Kuksiks arī pieticīgi priekš 13minūtēm, bet 3 piezīmes? Tas ir pa daudz 13 minūtēs.

Lai veicas arī nākamajās spēlēs!

     [+] [-]

, 2011-11-27 17:29, pirms 12 gadiem
eduss25 rakstīja: Valters malacis, nesaprotu kādēļ treneris nelaiž starta pieciniekā, bet ja jau liels spēles laiks, tas +/- vienalga.

Kuksiks arī pieticīgi priekš 13minūtēm, bet 3 piezīmes? Tas ir pa daudz 13 minūtēs.

Lai veicas arī nākamajās spēlēs!
Varbuut taapeec,ka vinjam bija temperatuura!
Bet taa jau prieks par visiem LV basketbolistiem aarzemees!