Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Minskas "Dinamo" Habarovskā pārtrauc četru zaudējumu sēriju

Minskas "Dinamo" Habarovskā pārtrauc četru zaudējumu sēriju
Andrejs Stass
Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien četru zaudējumu sēriju pārtrauca Minskas "Dinamo" komanda, kas izbraukumā ar 3:2 pieveica Habarovskas "Amur".

Iepriekšējos četros mačos "Dinamo" bija piedzīvojusi tikai neveiksmes – 0:4 pret Prāgas "Lev", 2:7 pret Maskavas "Dynamo", 1:2 pret Novosibirskas "Sibir" un 4:5 pret Novokuzņeckas "Metallurg".

Neveiksmju sērija tika apturēta Habarovskā, lai gan mača pirmajā trešdaļā minskieši nonāca iedzinēju lomā ar 0:1 (Dmitrijs Šitikovs). Tiesa, bija nepieciešamas tikai trīs minūtes, lai viesi panāktu izlīdzinājumu (precīzs bija Tims Stepltons), bet otrajā periodā "Dinamo" guva vēl divus bezatbildes vārtus (Tēmu Laine, Andrejs Stass), panākot jau 3:1. Jāpiebilst, ka visus trīs vārtus Minskas hokejisti guva, spēlējot skaitliskajā vairākumā.

Noslēdzošajā trešdaļā gan Dmitrijs Lugins vienus vārtus Habarovskas komandai atguva, tomēr "Dinamo" uzvaru nosargāja – 3:2. Panākums Habarovskā ļāvis "Dinamo" pakāpties uz 10.vietu (11 punkti), apsteidzot arī Rīgas "Dinamo" (12.vieta, 9 punkti), kas gan aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


, 2012-09-26 13:56, pirms 12 gadiem
Cerēsim ka RD sekos šim piemēram!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-26 14:02, pirms 12 gadiem
clyde_shelton rakstīja: cerēsim, ka nē
kapēc? Tipa heiteris? Tad ej hclevpraga webā un tur raksti komentus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-26 14:08, pirms 12 gadiem
hoorai rakstīja: kapēc? Tipa heiteris? Tad ej hclevpraga webā un tur raksti komentus
man liekas, ka šeit bija domāts tas, ka RD ir 3 zaudējumi pēc kārtas un 5dien draudētu ceturtais, līdz ar to arī ir šis .. cerēsim, ka nē!!
Es arī ceru, ka nē, jo 5dien gribu redzēt uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-26 15:51, pirms 12 gadiem
hoorai rakstīja: kapēc? Tipa heiteris? Tad ej hclevpraga webā un tur raksti komentus
te arī nav nekāds dinamoriga.lv ja nepamanīji...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.