Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam uzvara mājās, Kuksikam zaudējums izbraukumā

Blūmam uzvara mājās, Kuksikam zaudējums izbraukumā
Foto: elcorreo.com

Trešdienas vakarā Spānijas ACB līgā laukumā devās Jānis Blūms un viņa pārstāvētā Bilbao basketbola komanda, kas savā laukumā apspēlēja "CAI Zaragoza" (68:57). Savukārt neveiksmi piedzīvoja Rihards Kuksiks un "Valencia Basket", izbraukumā atzīstot Seviljas "Cajasol" pārākumu (58:65).

Jānis Blūms spēli sāka Bilbao komandas pamatsastāvā, nospēlēja 13 minūtes un 20 sekundes, kurās guva septiņus punktus (2p 2/3, 3p 1/5), savāca pa vienai atlēkušajai bumbai, rezultatīvai piespēlei, kā arī piezīmei, savācot efektivitātes koeficientu +3. Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 12 punktiem bija horvātu spēka uzbrucējs Marko Baničs, kuram tā bija 300. spēle Bilbao komandas sastāvā.

Savukārt pēc vienas spēles izlaišanas "Valencia Basket" sastāvā laukumā devās Rihards Kuksiks, kuram nepilnās četrās minūtēs punktus gūt neizdevās (3p 0/2), Citos rādītājos Kuksiks neatzīmējās, bet rezultatīvākais Valensijai ar 17 punktiem bija austrāliešu uzbrucējs Breds Ņūlijs.

Pēc trešdienas spēlēm Bilbao ieņem 5. vietu (18-13), bet Valensija atrodas vietu zemāk ar tādu pašu bilanci (18-13). Tikpat uzvaras arī 4. vietā esošajai Seviljas komandai. Ceturtdien ACB līgā vēl piecas spēles, no kurām vienā Kristapa Valtera pārstāvētā Malagas "Unicaja" viesosies pie Badalonas "Joventut".

Izmantotie resursi:
ACB.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja