Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" šovakar atkalredzēšanās ar "Torpedo"

Jānis Celmiņš

"Dinamo" šovakar atkalredzēšanās ar "Torpedo"
Robs Šremps
Foto: atlant-mo.ru

Rīgas „Dinamo” komanda šodien aizvadīs pēdējo no trim sezonas otrā izbraukuma cīņām, viesos tiekoties ar komandu, kas to pagājušajā sezonā izslēdza no tālākās cīņas par Gagarina kausu – Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Mača sākums pulksten 18.00, tiešraide „Viasa Sport Baltic”.

„Torpedo” pagājušajā sezonā pārspēja rīdziniekus Gagarina kausa izcīņas pirmās izslēgšanas spēļu kārtas astotdaļfināla sērijā - 4:3. Abas komandas augustā jau tikās pirmssezonas pārbaudes turnīrā Ņižņijnovgorodā, kad ar 3:0 pārāki bija rīdzinieki. Sezonu abas komandas uzsākušas smagnēji un šobrīd Rietumu konferences turnīra tabulā atrodas līdzās. „Dinamo” komanda astoņās spēlēs pratusi tikt pie deviņiem punktiem, bet „Torpedo” hokejisti tādu pašu punktu ražu pratuši savākt sešos mačos. Šis veikums komandām dod attiecīgi devīto un desmito vietu konferencē.

Šī būs „Dinamo” komanda noslēdzošā otrā izbraukuma spēle. Piektdien rīdzinieki zaudēja Mitiščos ar 2:5 Maskavas apgabala „Atlant”, bet svētdien ar 1:2 pēcspēles metienos Jaroslavļas „Lokomotiv”. Ņižņijnovgorodas komanda pēdējos divus mačus tikmēr aizvadījusi savā laukumā, pēcspēles metienu sērijā apspēlējot Ņižņekamskas „Neftehimik” (3:2) un ar 3:0 pārspējot Maskavas „Spartak”.

Pēdējās divas cīņas „Dinamo” komandas sastāvā aizvadījis Kaspars Daugaviņš, pie rezultativitātes punktiem pagaidām gan netiekot (lietderības koeficients -2). Regulāri vārtus spējusi gūt vien pirmā maiņa (Karsums – Džonsons – Indrašis), bet pēdējās cīņās pieklājīgi izskatījies arī otrais trijnieks – Šremps, Džeriņš, Meija. Komandas aizsardzība sezonas sākumā bijusi līmenī, bet ar vārtu gūšanu pagaidām neveicas. Tikai divās no astoņām spēlēm Pekas Rautakallio padotie spējuši gūt vairāk kā divus vārtus (abas reizes pa trim ripām pretinieku vārtos) un šajās cīņās svinētas uzvaras.

„Torpedo” vienība tikmēr uzbrukumā bijusi krietni ražīgāka, taču arī savos vārtos ielaiž vairāk (18-17 sešos mačos). Labākais vārtu guvējs „Torpedo” rindās bijis Martins Tornbergs, kurš šosezon jau pamanījies gūt piecus vārtus. Mihails Varnakovs pretinieku vārtsargus sešos mačos pārspējis četras reizes, bet mums labi zināmais Pjotrs Šastļivijs trīs reizes. Šie vīri būs tie, kuriem uzmanība būs jāpievērš arī šovakar.

Maču Rīgas „Dinamo” un Ņižņijnovgorodas „Torpedo” komandas uzsāks pulksten 18.00, tā tiešraide „Viasat Sport Baltic” kanālā, bet ieraksts plkst. 22.00 - TV6 kanālā.

1 2 3 4 5 143 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-09-25 10:08, pirms 12 gadiem
nu 6 spelees 9 punkti es neteiktu, ka ir slikti- 1,5Pts spelee.
Bat nu- par uzvaru, par Dinamo.
Varees atkal skatities krutos neta striimus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-09-25 10:09, pirms 12 gadiem
Ceru ka uzvaresim jo citadi cik var jau tupa zaudet punktus. Dvj veci laiks kartigi sanemties

  +3 [+] [-]

, 2012-09-25 10:09, pirms 12 gadiem
jāvar/jāuzvar.
4 sezonu khl savstarpējo uzvaru bilance ( ieskaitot 7 PO spēles) - 8:7 par labu mums .
/25.sept. gan līdz šim nav bijusi labvēlīga diena DR./
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-25 10:13, pirms 12 gadiem
Sarkanais Skorpions rakstīja: Domāju, ka Viasat Rīga kārtējais zaudējums, bet Torpedo uzvara smagā cīņā
Pat neceri, ja paveiksies tavas Topedas 1 golu ieliks....Ar kuru buus daudz par maz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-25 10:19, pirms 12 gadiem
ja spēlēsim savā zonā kā pret Lokomotīvi, tad 3punktiem jābūt
Slēpts komentārs: LAIKS

  -2 [+] [-]

, 2012-09-25 10:35, pirms 12 gadiem
2:3 zaude pamatlaikā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +30 [+] [-]

, 2012-09-25 10:37, pirms 12 gadiem
LAIKS rakstīja: Jāpagaida ko Lielais Galds teiks, tad arī varēs izdarīt kādus tālejošus secinājumus
Lielais galds pašlaik ir skolā...

     [+] [-]

, 2012-09-25 10:40, pirms 12 gadiem
Es tikai tā pamazām sāku sekot līdzi jaunajai sezonai un vēlos saprast - kāda mārrutka pēc Daugaviņš kā centrs spēlē?

  -2 [+] [-]

, 2012-09-25 10:42, pirms 12 gadiem
aris no kombuliem4 rakstīja: Juhū! Par Latvijas komandas ar latviešu spēlētājiem uzvaru! Jāparāda, ka Torpedo pagājušās sezona pleijofos nebija taisnība!!! RD parādīs zobus šitiem, ja turpinās spēlēt, kā pēdējajās spēlēs!

Ja tā turpinās, zāģis garantēts. Jāsāk spēlēt ar galvu, nevis tikai ar kājām.

  +4 [+] [-]

, 2012-09-25 10:59, pirms 12 gadiem
laba statistika legiem, karls 8 speles - 0 pts, sremps 8 sp - 1 pts, ziru 8 sp - 2, dzonsons 8sp - 2. pagajoso gadu bija viens sindels, sogad ir veseli 4. ja pat dzerins siem ieliek tad tas daudz ko izsaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-25 11:01, pirms 12 gadiem
NEbūs šogad PO. Pieminiet manus vārdus. Nav mums tie resursi neizsmeļami un ja katru gadu zaudējam kā minimums vienu no vadošajiem spēlētājiem (no vietējiem)... Tad ir kā ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-25 11:12, pirms 12 gadiem
WILDE1 rakstīja: Daugaviņš jau agrāk Z-Amerikā ir šad tad spēlējis kā centrs, kaut gan pamatā Kaspars ir LW. Un tā kā Šremps tika pārlikts viņam ierastajā vingera pozīcijā, un Lipsbergs, pēc treneru domām, vēl nespēlē khl līmenī, tad par centru tiek iespēlēts Daugava. Vismaz iemetienu ziņā Daugava pēdējās 2 spēlēs bija labākais no centriem.
Laikam jau Savickis ir noskopojies, jo aizvakar Peka teica, ka citu papildinājumu no NHL Dinamo nebūšot.
Nu jā, bet būt centram Z-amaerikā ar mazajiem laukumiem un Eiropā ar lielajiem laukumiem nav gluži viens un tas pats.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-25 11:12, pirms 12 gadiem
Detlefs rakstīja: Ko čīkstat par tiem pts,tad ejiet paši spēlēt,nevis te gudri muldat.
Eksperti atradušies.
Cik ir ,tik ir punkti,tas tikai sezonas sākums,bet jums jau 5gadus nepielec ka RD sākumā tā spēlē,bet pēc 10spēlēm aiziet tā spēle un nāk punkti,uzvaras.
Sīkie ,te kkādi salasījušies ,ja jums kas nepatīk komandas izpildījumā,tad ejiet spēlēt,vai trenējiem paši ,muti būtu turējuši.
Tad pēc tavām domām viss var tikai patikt un ja nē, tad turiet mutes? ej taču tu mājās

  +1 [+] [-]

, 2012-09-25 11:14, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Lielais galds pašlaik ir skolā...
Tev taisnība. Par laimi ir informātikas stunda, tāpēc šobrīd- pauzē starp deguna urbināšanu un pāris pumpu izspiešanu, man ir iespēja arī izteikt Lielā Galda prognozi.
Kopsummā jau prognoze sezonai ir izteikta sen- nekāda playoff Ģinamai nebūs, tajā "izcīnīt" vietu bija iespējams tikai ar "Kremļa rokas" gādību un sezonās, kad Rietumos spēlēja 10 komandas, bet 1 tikai kāvās. Ja ir 14 komandas, ir jāsaprot, ka arī palīdzība no centra nav visuvaroša- ar visu pietiesāšanu par labu RD, uzvaru būs daudz mazāk nekā zaudējumu.
Līdz ar to arī likmju stratēģija ir vecā- liekam vidēji lielu summu uz Torpedo tīro uzvaru.
Šajā vienādojumā (visas sezonas griezumā) gala rezultāts jau ir skaidrs- RD atrodas vienā no pēdējām vietām KHL tabulā. Mums atliek tikai aizpildīt nezināmos x ar savām likmēm un skaitīt vinnēto naudiņu.

  +3 [+] [-]

, 2012-09-25 11:15, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: NEbūs šogad PO. Pieminiet manus vārdus. Nav mums tie resursi neizsmeļami un ja katru gadu zaudējam kā minimums vienu no vadošajiem spēlētājiem (no vietējiem)... Tad ir kā ir.
Pēc budžeta un resursiem nevienu sezonu uz papīra mēs neesam bijuši PO komanda. Iespējams šosezon tur arī netiksim, bet līdz tam vēl daudz skaistu spēļu, cerams arī uzvaru. Papildinājumu mums visticamāk vairs nebūs. Ok, sitīsimies tā pat.
Ja notiks sliktākais un NHL sezonu atcels pavisam, paliks vēl grūtāk. Lācītis noteikti mīkstinās leģu ierobežojumus. Pretinieki paliks tikai un vienīgi spēcīgāki. Par Dinamo nesatraucos - tie, kas tur ir, grauzīs ledu kā līdz šim. Bet vienam otram mūsu leģionārim citās komandās gan spēles laiks varētu strauji pietuvoties nullei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-09-25 11:32, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: NEbūs šogad PO. Pieminiet manus vārdus. Nav mums tie resursi neizsmeļami un ja katru gadu zaudējam kā minimums vienu no vadošajiem spēlētājiem (no vietējiem)... Tad ir kā ir.
Jā, iespējams , ka šosezon PO neredzēt, toties redzēsim Rīgā Malkinu, Ovečkinu, Datsjuku, Kovaļčuku !!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!! Man jau siekalas tek

  +3 [+] [-]

, 2012-09-25 11:37, pirms 12 gadiem
Ak pamodies Ādams Ludvigs Lēvenhaupts. Tavs eksperta viedoklis ir suņa murgi, jo tev pastāv 3 faktori
1. Pārējie ir kepkas, pokemoni un troļli
2. Dinamo ir vājākā komanda.
3. Spalvainā kremļa roka
Taisnība, ka Dinamo nebūt nav top komanda, bet punkti nebūt nav nepelnīti un par to prognožo pareizību, var likt arī virslīgā uz Meta LU zaudējumu, ja tā nespēlē ar sev līdzīgām, bet ja spēlē ar Gulbeni tad atturēties.
Un ja Dinamo vāja, tad jau varējāt nekritizēt, bet Lielais galds nosponsorēt kādu spēlētāju, nevis visu naudiņu iztēŗēt čupačupsiem

Ādams Ludvigs Lēvenhaupts rakstīja: Tev taisnība. Par laimi ir informātikas stunda, tāpēc šobrīd- pauzē starp deguna urbināšanu un pāris pumpu izspiešanu, man ir iespēja arī izteikt Lielā Galda prognozi.
Kopsummā jau prognoze sezonai ir izteikta sen- nekāda playoff Ģinamai nebūs, tajā "izcīnīt" vietu bija iespējams tikai ar "Kremļa rokas" gādību un sezonās, kad Rietumos spēlēja 10 komandas, bet 1 tikai kāvās. Ja ir 14 komandas, ir jāsaprot, ka arī palīdzība no centra nav visuvaroša- ar visu pietiesāšanu par labu RD, uzvaru būs daudz mazāk nekā zaudējumu.
Līdz ar to arī likmju stratēģija ir vecā- liekam vidēji lielu summu uz Torpedo tīro uzvaru.
Šajā vienādojumā (visas sezonas griezumā) gala rezultāts jau ir skaidrs- RD atrodas vienā no pēdējām vietām KHL tabulā. Mums atliek tikai aizpildīt nezināmos x ar savām likmēm un skaitīt vinnēto naudiņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 143 komentāri